AXS Guard Video's

AXS Guard functionaliteiten toegelicht met demo

Hieronder vind je AXS Guard video's. De topics zijn gebaseerd op veelgestelde vragen.

We lichten je kort toe waarom we bepaalde functionaliteiten gemaakt hebben, wat ze precies doen. Aan de hand van stap-voor-stap demo tonen we hoe je ze kan configureren en dus gebruiken. 

Heb je bijkomende vragen, wens je een offerte, of een demo, aarzel niet ons te contacteren...

Contacteer ons »                                       

AXS Guard versie 10.4

AXS Guard versie 10.4 is een belangrijke upgrade waarbij we, naast diverse kleinere en grotere verbeteringen en updates, ook enkele nieuwe features introduceren, zoals:

  • Reverse proxy met Cronto & Push authenticatie

  • Geo IP Blocking

  • Spoofing Check (CEO Fraude)

  • RDG/RDP Password Learning

  • ntp.axsguard.com update

  • ...

 
 
 
 

Premium Cloud Content Scanning

Premium Cloud Content Scanning zorgt ervoor dat spam, phishing, zero-day attacks en andere cyberaanvallen niet tot op je netwerk komen en dit door verschillende detectiemethoden en tools te combineren.

Deze oplossing gebruikt meer dan 70 verschillende anti-malwarescanners en zet ook Google Safe Browsing in, een technologie die twijfelachtige links in e-mail detecteert en blokkeert.

Remote Workspace

Remote Workspace wordt werken op afstand zowel veilig als gemakkelijk. Na het inloggen (bij voorkeur met een sterke authenticatie) surft u via uw browser op een computer of tablet vanaf elke locatie naar uw computer op kantoor.

Daar heeft u toegang tot al uw applicaties, bestanden en gegevens. Alle verbindingen tussen de browser, het internet, het bedrijfsnetwerk en de desktop van de medewerker zijn 100% veilig dankzij AXS Guard.

U heeft geen extra software of VPN-verbinding nodig. Een moderne browser is voldoende.

 
 
 
 

Personal AXS Guard (PAX)

Een veilige verbinding met het bedrijfsnetwerk wordt kinderspel !

Personal AXS Guard (PAX) zijn een reeks unieke VPN-hardware toestellen die een beveiligde verbinding met je bedrijfsnetwerk mogelijk maken. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor extern en/of mobiel gebruik.

Diverse realisaties zijn reeds operationeel, van één thuisgebruiker tot het verbinden van enkele duizend industriële machines met een centrale hub....

Sterke Authenticatie (2FA)

Om een veiligere toegang te bieden tot je netwerk en applicaties heeft AXS Guard sterke authenticatie geïntegreerd.

Door een eenmalig wachtwoord op een token of mobiele applicatie te genereren, kan het gebruik van een statisch wachtwoord worden vermeden of kan het meer beveiliging toevoegen aan een statisch wachtwoord (zoals een PINcode).

 
 
AXS Guard Video's
Able bv, Dan Verbruggen 4 januari 2021

AXS Guard oplossingen voor remote werken
Veilig werken vanop een andere locatie