REMOTE WORKSPACE

Vraag een demo aan »

EEN EENVOUDIGE EN VEILIGE TOEGANG TOT DE KANTOORCOMPUTER VANOP AFSTAND, ZONDER EXTRA SOFTWARE


Image AXS Guard Remote Workspace

Een veilige toegang tot je bedrijfsnetwerk zonder een VPN-verbinding of andere software? Dat kan met AXS Guard Remote Workspace. 's Avonds een paar zaken controleren op de bedrijfsserver of onverwacht thuiswerken zonder bedrijfscomputer wordt zo kinderspel.

AXS Guard Remote Workspace werkt op de standaard browsers (Chrome, Firefox, Safari, Edge) met een HTML5 SSL encryptie. Het ondersteunt alle gangbare computeromgevingen zoals Microsoft Windows, Mac OS en Linux. De oplossing zet een veilige verbinding op naar je server of werkstation via de centrale AXS Guard.

Combineer je deze oplossing met een sterke authenticatie zoals een DIGIPASS, Microsoft of Google Authenticator, dan creëer je bovendien een extra laag toegangsbeveiliging.

Vragen over werken op afstand ? 

Bezoek de Remote Workspace FAQ »


VOORDELEN VAN AXS GUARD REMOTE WORKSPACE

GEEN EXTRA SOFTWARE

Er is geen aanvullende software voor de VPN-verbinding vereist. Een computer met een (recente) browser en een internetverbinding is voldoende.

GEMAKKELIJK

AXS Guard Remote Workspace is een uitbreiding op je bestaande AXS Guard installatie. De toegang is strikt persoonlijk en afgestemd op de gebruiker die gewoon ‘surft’ naar zijn desktopcomputer op kantoor.

100% VEILIG

Alle verbindingen tussen de browser, het internet, je bedrijfsnetwerk en de desktop van je werknemer zijn dankzij AXS Guard 100% veilig. Combineer deze oplossing met een sterke authenticatie zoals een DIGIPASS, Microsoft of Google Authenticator om een extra beveiligingslaag te creëren.

BENIEUWD HOE HET PRECIES WERKT?

DOCUMENTATIE