A.I. DRIVEN ENDPOINT SECURITY (EDR)
Powered by ReaQta


Vraag hier een demo aan »

Odoo • Text and Image

 

"Eenvoudig in gebruik, supersnelle reactie, toekomstbestendig én onze support maakt het compleet"

NEXT GENERATION
ENDPOINT DETECTION & RESPONSE (EDR)

EDR is een oplossing die erop gericht is om zelfstandig alle verdachte activiteiten op een eindpunt, zoals een laptop, desktop, server of zelfs je smartphone te detecteren en er indien nodig automatisch en actief op te reageren. 

Dankzij de Artificial Intelligentie van onze EDR oplossing ben je altijd beschermd tegen nieuwe én dus nog onbekende cyberdreigingen

EDR zal razendsnel de verdachte bewegingen detecteren. De geïnfecteerde toestellen worden meteen geïsoleerd. Zo wordt verspreiding van ongekende malware in de kiem gesmoord en wordt verdere schade voorkomen.

Via de centrale management console krijg je een volledig overzicht alle gebeurtenissen en kan je rechtstreeks bijkomende acties nemen. 

Blijf de evolutie van cyberdreigingen voor...  

Vraag hier een gratis demo aan »

AXS GUARD ENDPOINT SECURITY 

AXS Guard A.I. Driven Endpoint Security - powered by ReaQta, biedt volledige zichtbaarheid op de infrastructuur, waardoor real-time queries naar de endpoints mogelijk zijn en ook uitgebreide zoekopdrachten met geavanceerde datamining voor het ontdekken van slapende bedreigingen. 

Het unieke NanoOS biedt een ongekend detailniveau voor de analisten én tegelijkertijd een barrière die extreem moeilijk te overwinnen is voor de aanvallers.  

ReaQta is een Nederlands bedrijf dat door Gartner, Inc genoemd wordt als “Cool Vendor” in haar laatste Network & Endpoint Security report. Hier meer info »


Odoo • Text and Image

ENDPOINT SECURITY versus ANTI-VIRUS

De traditionele antivirus is software die werkt op basis van wat hij kent. Daarvoor houd deze een lijst bij van gekende virussen en malware. Een lijst (of database) die idealiter zeer frequent én automatisch geupdate wordt.

Komt er vervolgens een virus langs dat gekend is, dan wordt deze tegengehouden. Je krijgt een bericht met een eventuele vraag voor een specifieke actie en dan kan je weer verder.

Over de jaren heen is de liijst van virusdefinities steeds langer geworden en is het automatisch bijhouden quasi een permanente taak. Hierdoor wordt ook het systeem (je computer) waarop deze software staat voortdurend extra zwaar belast want elke file, mail of actie moet gescanned worden.

Feitelijk loopt antivirussoftware zoals we die vandaag kennen steeds een beetje achter op de realiteit. Let wel, niks doen is nog veel erger, dus helemaal nutteloos is het niet. 

EDR werkt niet op basis van virusdefinities maar gaat permanent en actief op zoek naar verdacht gedrag op je endpoint. Is er een ongewenste activiteit, dan zal EDR die onmiddellijk blokkeren of  neutraliseren om verdere verspreiding tegen te gaan.

KENMERKEN VAN AXS GUARD ENDPOINT SECURITY

Odoo + afbeelding en tekst

DETECTEER

Detecteert zelfs de meest geavanceerde bedreigingen in realtime, of ze nu in het geheugen zitten, gebaseerd zijn op malware of een aantal geavanceerde technieken gebruiken.

TRACEER

Volg het dreigingsgedrag van het begin tot het einde. Het NanoOS blijft gegevens verzamelen, zelfs als het systeem volledig gecompromitteerd is, waardoor u alle inzichten krijgt die u nodig hebt.

Odoo • Tekst en afbeelding
Odoo + afbeelding en tekst

OVERZICHT

Krijg volledig zicht op uw infrastructuur en laat geen ruimte voor aanvallers om zich te verstoppen met de krachtige "Threat Hunt-interface" van de EDR. 

BESCHERM

Pas de veiligheid aan aan wat uw business vereist. Automatiseer de beveiliging voor de kritieke onderdelen van uw infrastructuur en houd uw apparatuur 24/7 veilig zonder menselijke tussenkomst.

Odoo • Tekst en afbeelding

EDR IS BESCHIKBAAR VOOR  

WINDOWS

Windows: 7, 8, 8.1, 10

Windows Server: 2008R2+

MAC

Sierra+

LINUX

Ubuntu, Centos, Debian, RedHat

ANDROID

4.2+