Wij zijn AXS Guard

» Maak kennis met ons


Cybersecurity zonder zorgen

AXS Guard is een 100% Belgische cybersecurity specialist die sinds 1996 bedrijven helpt om veilig te connecteren met het internet en ze te beschermen tegen cybergevaren.


Dankzij onze Managed Cybersecurity Services kan jij je focussen op waar je goed in bent: je eigen vakgebied! De all-in-formules bieden een complete, performante en gebruiksvriendelijke cyberbeveiliging.  Want wie wil er niet zorgeloos door de cyberspace huppelen?


BETAALBAAR

MAATWERK

VOOR KLEINE & GROTE ORGANISATIES

LOKAAL: WIJ SPREKEN JOUW TAAL!

Componenten van ons DNA

Klanten en partners begeleiden wij graag van A naar Zorgeloosheid! De chromosomen die ons daar een handje bij helpen:

  1. Kwaliteit: Je mag degelijkheid verwachten. Zowel van onze oplossingen als van onze mensen!

  2. Betrouwbaarheid: Reken op een lange levensduur. Van de producten én van onze relatie. Want je krijgt altijd een eerlijke uitleg.

  3. Eenvoud: We zijn snel en gemakkelijk toegankelijk. De juiste medewerker is nooit ver weg. We gaan niet enkel voor een simpel onboarding proces, maar ook daarna blijft de focus op gebruiksvriendelijkheid.

  4. Flexibiliteit: Dankzij onze flexibele formules zijn onze oplossingen heel schaalbaar. We spelen ook altijd kort op de bal: doordat we snel reageren op vragen, bugfixes en feature requests en doordat we beschikken over een innovatieve mindset.


Partners

Technology Partners

We hebben een aantal samenwerkingsverbanden met vooraanstaande technology partners die we ofwel integreren in onze eigen technologieën ofwel een mooie complementaire oplossing vormen met ons aanbod. We streven daarbij naar een totaaloplossing zonder in te boeten op gebruiksgemak.


» Ontdek onze technology partners

Implementatie Partners

Daarnaast dragen we ook onze partners hoog in het vaandel die onze oplossingen implementeren bij eindklanten: zogenaamde MSSP's, IT-resellers en integratoren.

Zoek je een IT-partner die AXS Guard in haar porfolio heeft of wil je checken of je huidige IT-integrator gecertificeerd is om AXS Guard oplossingen te implementeren? 


» Ontdek onze partners

Made in Belgium

Het volledige ontwerp, ontwikkeling en productie van de oplossingen vindt plaats in Mechelen, België. Ook alle technische ondersteuning gebeurt vanuit het hoofdkantoor.

Hoofdkantoor België: 
sales@axsguard.com
+32 15 50 44 00

Kantoor Nederland:
sales@axsguard.com
+31 649 516 335

Virtuele Rondleiding

Virtuele rondleiding? Klik hier voor een blik achter de schermen.Elke organisatie heeft recht op een veilige cyber space. Kies voor het 
AXS Guard Cybersecurty platform: betrouwbaar, betaalbaar, schaalbaar en beheersbaar. En ook nog eens Belgisch! 

Referenties

Meer dan 1500 klanten vertrouwen op AXS Guard voor hun online beveiliging. Sommigen daarvan zijn al méér dan 25 jaar trouw aan AXS Guard. Dat zegt alles!