Veilig internetten, waar je ook bent,

dankzij SecureDNS Agent

» Vraag hier je DNS Security demo aan


 

Veilig internetten, waar je ook bent, met SecureDNS Agent


De SecureDNS Agent, die typisch op een client zoals een laptop wordt geïnstalleerd, beschermt jouw medewerkers tegen online bedreigingen, zelfs wanneer ze buiten je bedrijfsnetwerk werken


De SecureDNS Agent werd speciaal door AXS Guard voor Secutec ontwikkeld.

Hoe werkt het?

De SecureDNS Agent monitort alle DNS-verkeer van jouw medewerkers en stuurt deze automatisch door naar de Secure DNS-server. 

Deze server controleert de reputatie van de website die je medewerker wil bezoeken. Is de website veilig? Dan wordt de verbinding tot stand gebracht.

Is de website onveilig? Dan wordt de verbinding geblokkeerd en wordt je medewerker beschermd tegen malware, phishing en andere online gevaren.. 

De voordelen van SecureDNS Agent:

  • Bescherming overal: Jouw medewerkers zijn altijd beschermd, ongeacht waar ze werken: thuis, op de luchthaven, in een coworking space, ...

  • Geen VPN-verbinding nodig: als jouw medewerkers geen VPN-verbinding gebruiken, zijn ze toch automatisch beschermd met SecureDNS Agent.

  • Eenvoudig te gebruiken: jouw medewerkers hoeven niets te doen om te profiteren van de bescherming van SecureDNS Agent.

  • Geen extra hardware: Er is geen extra hardware nodig om SecureDNS Agent te gebruiken.

Praktisch 

  • Het beheer van de SecureDNS Agent licenties wordt geregeld via AXS Guard Cloud - zie SecureDNS Agent documentatie voor meer info

  • Om de SecureDNS agent te kunnen gebruiken is het Premium Threat Protection Pack nodig.

Alle afbeeldingen op deze pagina werden gemaakt met Midjourney AI - V6