PREMIUM CLOUD CONTENT SCANNING
 

PREMIUM CLOUD CONTENT SCANNING,

VOLLEDIGE BESCHERMING,

ALTIJD UP-TO-DATEAXS Guard Premium Cloud Content Scanning biedt een volledige bescherming voor al je web- en mailverkeer en stopt cybergevaren voor deze jouw kostbare netwerk en computers bereiken en beschadigen.

AXS Guard Premium Cloud Content Scanning zorgt ervoor dat spam, phishing, zero-day attacks en andere cyberaanvallen niet tot op je netwerk komen door verschillende detectiemethoden en tools te combineren. Deze module gebruikt meer dan 70 verschillende anti-malwarescanners en zet ook Google Safe Browsing in, een technologie die twijfelachtige links in e-mail detecteert en blokkeert. Het unieke aan deze oplossing is dat het de rekenkracht en informatie van elke actieve AXS Guard combineert tot één intelligent netwerk. 

AXS Guard Premium Cloud Content Scanning kan je inzetten voor lokale e-mailservers, e-mailservers op locatie en voor de beveiliging van al je Office 365 e-mailverkeer.


VOORDELEN VAN AXS GUARD PREMIUM CLOUD SCANNING

1. ENKEL VEILIGE EN GEWENSTE E-MAILS

Spamfilters, malwarefilters en mailattachmentfilters blokkeren mails die technisch niet in orde zijn. De gecombineerde antimalwarebeveiliging stopt schadelijk verkeer zoals spyware, virussen en phishing.

2. EFFICIENTE WEBCONTENTFILTERING

Voor een efficiënte webcontentfiltering maakt AXS Guard Premium Cloud gebruik van de proxyserver van AXS Guard. Volautomatisch worden verschillende zwarte lijsten permanent bijgewerkt. De webfilter controleert alle bestanden op virussen en met de extentiefilter bepaal je zelf wie welke bestanden kan downloaden.

3. ALTIJD UP-TO-DATE

AXS Guard werkt alle modules en signature bestanden automatisch bij. Door onderling, anoniem, virusinformatie uit te wisselen, werken alle AXS Guards samen om iedereen een maximale bescherming en performantie aan te bieden.