ONZE PARTNER WORDEN ?


Registreer hier je aanvraag »

WIJ ZIJN ER VOOR JE


AXS Guard Partner Logo

AXS Guard biedt bedrijven en overheden één platform waarmee het netwerken, gegevens en applicaties beveiligt. "Slim beveiligd, zonder zorgen" is onze baseline. "Slim samenwerken, zonder zorgen" doen we met onze resellers.

Als gelijkwaardige zakenpartners bouwen we een langdurige samenwerking op, ondersteunen je op technisch, commercieel en op marketingvlak en houden daarbij steeds het gemeenschappelijk belang voor ogen.

Verzorgend, echt, no-nonsense en betrouwbaar zijn onze leidende waarden en die beschouwen wij als belangrijke troeven. Wij zoeken partners die onze passie voor internet security delen en zich herkennen in onze waarden. Klinkt als muziek in je oren?

LEER ONZE OPLOSSINGEN KENNEN VIA ONZE GRATIS OPLEIDINGEN


Het is altijd ons doel geweest onze kennis volledig over te brengen op onze partners zodat zij zelfstandig en onafhankelijk AXS Guard kunnen aanbieden, installeren en beheren bij de eindklanten.

Daarom bieden wij gratis kwalitatieve hands-on opleidingen aan, zowel technisch als commercieel.

Inschrijven kan eenvoudig door voor een training naar keuze te registreren.

ZO WERKEN WIJ SAMEN:

Technical Support

TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Een probleem = een oplossing.

Onze technische support medewerkers staan elke werkdag van 8.30 u tot 17.30 u tot je beschikking*.
Ze helpen je bij het oplossen van technische en andere problemen, vanop afstand of van bij de klant zelf. Trek je graag zelf op onderzoek, dan kan je beroep doen op onze uitgebreide, hyperactuele en gemakkelijk te gebruiken documentatie.

Bij hardware problemen in België garanderen wij bovendien een volledige vervanging on-site binnen acht uur en je klanten beschikken altijd over een volledige configuratie back-up. 

Je bent in goede (technische) handen!

* 24/7 support programma mogelijk

COMMERCIELE ONDERSTEUNING

Samen sterk! Wij dompelen jouw commerciële medewerker(s) onder in alle belangrijke commerciële en technische informatie tijdens een gratis verkoopopleiding. Ons team en onze systemen helpen je ook met praktische aspecten zoals het opstellen van offertes en geautomatiseerde contractverlengingen. Bovendien voorzien we een ruim aanbod gebruiksklaar sales- en marketingmateriaal.

Gegarandeerde inkomsten 
Commercial Support
Marketing Support

MARKETING ONDERSTEUNING

Jouw bedrijf onderscheiden van de andere spelers op de markt? Daar helpen we je bij! Samen zetten we een gepersonaliseerd marketingprogramma op punt. We nemen je onderneming mee op in onze Partner Locator (met bedrijfsinfo en logo), nodigen je uit voor alle partnerbijeenkomsten en (online) evenementen en bezorgen je het nodige promotiemateriaal.

Samen creëren we leads en cross-sell mogelijkheden

PARTNERPROGRAMMA

Win-win! Als reseller ben je een gelijkwaardige zakenpartner waar we een langdurige en unieke band mee opbouwen. Het partnerprogramma steunt op wederzijds respect en goede afspraken - ook financieel - zodat alle betrokken partijen voordeel kunnen genereren. Reken op meer dan marktconforme commissies, terugkerende business en een all-in service garantie.

Zeer voordelig businessmodel, ook voor jonge ondernemers !


Raadpleeg onze Partner Programma brochure »

Partner Program

WIJ ZIJN FIER OP DE SAMENWERKING MET ONZE PARTNERS