EU Defence Industry Event in Charleroi

Registraties zijn gesloten

AXS Guard zal op 30 april aanwezig zijn op het EU Defence Industry Event in Charleroi.


Als onderdeel van het EU-voorzitterschap zal BELGIE de bredere gemeenschap van belanghebbenden in de EU-defensie-industrie samenbrengen op een conferentie/beurs voor senior experts.

Dit is een gelegenheid om ideeën uit te wisselen over de praktische uitvoering van de "European Defence Industrial Strategy" (EDIS) en om ideeën te bedenken voor concrete stappen in de richting van een moderne, sterke en veerkrachtige "Europese Defensie Technologische en Industriële Basis" (EDTIB).


Daar speelt een goede online beveiliging natuurlijk ook een cruciale rol bij.


Wat kan je verwachten?

Beurs

Dit is een beurs van/voor nationale industrieën en onderzoeksinstellingen, om de "Belgian Defence Technological and Industrial Base" (BE DTIB) en het potentieel ervan om de EDTIB te versterken, te illustreren. De beurs zelf is georganiseerd rond de vijf operationele domeinen (lucht, land, zee, cyber en ruimte).


Netwerkgelegenheid


Daarnaast is dit event ook een netwerkgelegenheid voor nationale en internationale spelers met als doel meer samenwerking tussen belanghebbenden op EU-niveau te stimuleren.


Voor wie?

Senior Experts

Tijdens de panelsessies krijgen de panelleden de kans na te denken over de manier waarop de EDTIB kan worden versterkt op basis van de nieuwe "European Defence Industrial Strategy". 


Met Defensie gerelateerde werkzaamheden

  1. Lucht
  2. Land
  3. Zee
  4. Cyber
  5. Ruimte


Meer info?

https://belgian-presidency.consilium.europa.eu/en/events/eu-defence-industry-event/ 


Datum & Tijd
dinsdag
30 april 2024
10:00 17:00 Europe/Brussels
Locatie

CEME Charleroi

Rue des Français 147
6020 Charleroi
België
--CEME Charleroi--
Krijg het adres
Organisator

Able bv

+32 15 50 44 00
info@axsguard.com