Cybersec Netherlands 2023

Registraties zijn gesloten

SCHIELD YOUR CORE


Cyberaanvallen vormen een steeds grotere bedreiging in de huidige technologische omgeving. Cybersec Nederland 2023 is hét platform voor zowel ervaren cybersecurity-experts als next-gen start-ups om kennis te delen met vakgenoten om gezamenlijk de cybersecurity-uitdagingen het hoofd te bieden. Bedrijven en instellingen uit alle sectoren leren hoe ze hun cyberweerbaarheid kunnen vergroten en hun kern kunnen beschermen.

Cybersec Netherlands is een 2-daagse gecombineerde beurs en conferentie


Met meer dan 5.000+ cybersecurity professionals en 130+ exposanten op Cybersec Europe 2023, breiden ze nu uit naar Azië en Nederland.


Vanwege de steun van de overheid, het zeer innovatieve ecosysteem en de levendige tech-industrie is Nederland de volgende logische stap voor het hosten van een IT-beveiligingsevenement. Cybersec biedt een ontmoetingsplaats en beurs voor IT-managers en -professionals. Tal van workshops, demo's en business cases worden gepresenteerd op 1 en 2 november in Jaarbeurs Utrecht.

Gratis toegangsticket?

Experts aan het woord

Cybersec Europe heeft in voorgaande jaren steeds een line-up van ervaren sprekers gehad, met experts als Mikko Hypponen, Nina Schick en Inti De Ceukelaire. Voortbouwend op dit succes wil Cybersec Nederland een net zo indrukwekkend rooster van sprekers leveren, zodat deelnemers inzichten, thought leadership en inspiratie kunnen opdoen.


Datum & Tijd
woensdag
1 november 2023
Start - 10:00
donderdag
2 november 2023
Einde - 17:00 Europe/Brussels
Locatie

Jaarbeurs Bv

Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht
Nederland
+31 30 295 59 11
creditcontrol@jaarbeurs.nl
Krijg het adres
Organisator

Able bv

+32 15 50 44 00
info@axsguard.com