Recap Partner-Event: Cyberproof BBQ

by Madict & AXS Guard

Netwerken met een aperitief

Bij AXS Guard zijn we altijd op zoek naar manieren om bedrijven te waarschuwen en te informeren over de nieuwste gevaren op vlak van cybersecurity. Daarom hebben we vorige week ook een event georganiseerd, in samenwerking met onze partner Madict

Het was een avond vol netwerken, waardevolle informatie en heerlijk eten.

Het event begon met een warm welkom en een aperitief, waarbij onze gasten de gelegenheid hadden om te netwerken en bij te praten. Dit was de perfecte start van de avond, waarbij we nieuwe connecties konden leggen. Het delen van ervaringen en inzichten op het gebied van cybersecurity was ongetwijfeld leerrijk voor alle aanwezigen.

Presentatie:
'Cybersecurity Powered by AXS Guard'

Na het aperitief begaven onze gasten zich naar de presentatieruimte, waar ze werden getrakteerd op een informatieve sessie met als onderwerp "Cybersecurity powered by AXS Guard." 

Tijdens de presentatie ging het vooral over de werkwijze van hackers en op welke manieren ze bij jouw bedrijf kunnen binnenkomen. Dit om nog meer awareness te creëren dat het bij iedereen kan gebeuren en dat ze veel mogelijkheden hebben om dit te doen (indien je niet beschermd bent). Nadien werd getoond wat jij kan doen om dit te vermijden en werd er ook een case bijgehaald om dit aan te 'bewijzen'.

We hebben geprobeerd om de presentatie wat interactief te houden d.m.v. een quiz. Daarnaast probeerden we ook voor de nodige afwisseling te zorgen, door verschillende sprekers aan het woord te laten.

Gezellig afsluiten met een BBQ

Na de informatieve presentatie was het tijd om te ontspannen en te genieten van een heerlijke BBQ. De perfecte moment om alle informatie even te laten inzinken en na te praten met andere aanwezigen.

Het partner-event van AXS Guard en Madict was zonder twijfel een succes. We willen daarom alle aanwezigen en natuurlijk onze partner Madict bedanken!

Wij hopen dat ons event heeft kunnen helpen bij het versterken van jouw awareness/kennis en de cybersecurity van jouw bedrijf.

» Contacteer ons vrijblijvend voor meer info


Enkele sfeerbeelden:


Recap Partner-Event: Cyberproof BBQ
Able bv, Joren De Breucker 29 september 2023

AXS Guard stopt dagelijks 10.000.000 cyberaanvallen bij Belgische kmo's
AXS Guard presenteert cijfers over cybersecurity bij Belgische bedrijven