Welkom Kaz!

(c) ausilio photography(c) ausilio photography

Hallo allemaal,

Graag stel ik mezelf aan jullie voor. Mijn naam is Kaz Demeulenaere en ik ben 20 jaar oud. Momenteel ben ik een student aan Thomas More in Mechelen, waar ik de opleiding Marketing en Communicatie Support volg. Ik bevind me momenteel in de laatste fase van mijn studie, wat betekent dat ik alleen nog mijn stage hoef af te ronden voordat ik afstudeer.

Hoe ben ik terechtgekomen bij AXS Guard?

Ik was op zoek naar een uitdagende marketingstage waar ik veel zou kunnen leren en mijn marketingkennis in de praktijk kon brengen. Via via kwam ik in contact met Dan Verbruggen en na een kennismakingsgesprek kreeg ik de goedkeuring om hier te beginnen. En zo begon mijn 5 maanden avontuur bij dit bedrijf!

Waarom heb ik voor AXS Guard gekozen?

Ondanks mijn beperkte kennis van cybersecurity en gerelateerde zaken, heb ik toch besloten om voor AXS Guard te kiezen. Mijn keuze werd gedreven door de wens om mezelf uit te dagen met een gerichte marketingstage en tegelijkertijd meer te leren over cybersecurity en me hierin te verdiepen.


AXS Guard bood mij de kans om mijn marketingvaardigheden toe te passen in een context die voor mij nieuw en uitdagend was. Bovendien spraken hun ambitieuze toekomstplannen mij enorm aan. Ik wist dat het een uitdaging zou worden, maar ik geloof dat dit de beste manier is om veel bij te leren!

Wat zijn mijn taken binnen AXS Guard?

Aangezien het bedrijf ambitieuze groeiplannen heeft, heeft het besloten om het heft in eigen handen te nemen. Ik ben er trots op te kunnen zeggen dat ik de komende maanden zal werken aan het vergroten van de naamsbekendheid van AXS Guard. Mijn rol is om met Google-advertenties nieuw leven in de zoekmachines te blazen en een positieve wending te geven.


Ons doel is om met deze aanpak nieuwe leads te genereren die hopelijk uiteindelijk tot meer sales zullen leiden, onze klantenkring uit te breiden en AXS Guard prominenter te positioneren in de branche en zoekmachines.


Momenteel ben ik al sinds 15 januari bezig, dus ik moet zeggen dat het me heel erg bevalt en dat ik me hier heel erg vermaak! Ik heb heel aangename en toffe collega’s. Ik moet zeggen dat ik zeer enthousiast uitkijk naar de maanden die nog gaan komen!


(c) ausilio photography

Welke score krijgt AXS Guard van haar partners?
Survey resultaten