Waarom meer betalen voor een internationale security-partner?

Wanneer het goedkoper en lokaal kan.

         Waarom meer betalen voor een internationale security-partner?

         Iedereen kent internationale partijen als Fortinet, Check Point, Cisco, Sophos of Palo Alto Networks wanneer je gaat winkelen voor netwerksecurity binnen je organisatie. Dat het Belgische AXS Guard op hetzelfde hoge niveau opereert, is velen onbekend. Onterecht, het combineert dezelfde kwaliteit met lokale ondersteuning.

         Oprichter Alex Ongena barst van ambitie en evolueerde AXSGUARD van een firewall-specialist tot een aanbieder van complete Security as-a-Service oplossingen om veilig te werken binnen een organisatie. “We positioneren ons als de partner waar je op kan rekenen. De rode draad door ons hele verhaal is de vereenvoudiging van IT-security binnen elke organisatie.”

         Ongena ademt doorheen ons hele interview Vlaamse nuchterheid. Voeten in de grond en werken, nooit zweven. Wanneer we achter prijzen informeren bij de concurrentie, krijgen we nooit een duidelijke indicatie of is de prijsvork veel te breed om een realistisch beeld te scheppen. Bij AXS Guard liggen ze daar niet echt wakker van en is transparantie troef.

         Lees het volledige achtergrondartikel op ITDaily »

         Cédric Van Loon - ITDaily - 07/09/2021  

         Waarom meer betalen voor een internationale security-partner?
         Able bv, Dan Verbruggen 7 september 2021

         Welkom 2021
         nieuws update januari 2021