Uitbreiding partner netwerk in Wallonië

CELEM bouwt AXS Guard uit in Franstalig België

Mechelen 25/09/2020

Nieuwe verregaande samenwerking tussen CELEM & AXS Guard voor de uitbouw van het AXS Guard Partnernetwerk in Franstalig België. 

Als reseller brengt CELEM al sinds 2006 dankzij gecertificeerde en ervaren ingenieurs, de AXS Guard beveiligingssystemen op de markt. CELEM realiseert zo’n 85% van zijn omzet in Wallonië en Brussel.

AXS Guard heeft reeds duizenden toestellen actief en heeft een portefeuille van ruim 1.500 klanten, waarvan 85% in Vlaanderen. 

Vandaag kondigen we met trots aan onze samenwerking gevoelig uit te breiden en stelt AXS Guard, CELEM aan om een nieuw partnerkanaal voor de verkoop en de ondersteuning van AXS Guard in het zuiden van het land te ontwikkelen en te vertegenwoordigen. 

“De relatie tussen CELEM en AXS Guard is van nature sterk en gebaseerd op een jarenlang wederzijds vertrouwen.  Bovendien delen we dezelfde waarden: Klanttevredenheid, Kwaliteit,  Betrouwbaarheid, Continuïteit, Eenvoud, Wendbaarheid en bovenal een excellente Dienstverlening staan hoog op de agenda. “ Zegt Bruno Desdemoustier, Sales Manager bij CELEM. “We hebben een ambitieus maar realistisch plan om de partners kennis te laten maken met AXS Guard en we hebben een dedicated sales & technisch team klaar staan.”

“Het is eenvoudigweg de beste oplossing. In plaats van zelf eigen initiatieven te ontwikkelen breiden we makkelijker de samenwerking uit en doen we beroep op de aanwezigheid, de ervaring én de efficiëntie van CELEM om de Belgisch Franstalige markt verder te ontwikkelen. Uiteraard krijgt CELEM alle ondersteuning die nodig is om deze nieuwe partners aan te trekken. ” zegt Dan Verbruggen, Sales Director bij AXS Guard.  

CELEM S.A. is opgericht in 1984 en gevestigd in Chaudfontaine, vlakbij Luik. Het biedt professionele IT-oplossingen voor bedrijven. In 2010 is de CELEM Heath-divisie opgericht voor de automatisering van zorg- en gezondheids- instellingen. Sinds 2018 biedt CELEM ook IP-telefonie oplossingen. CELEM telt een team van bijna 35 mensen en verdeelt oplossingen van onder meer Intel, Microsoft, Philips, Lenovo, VMWare, Veeam, Eset, 3CC. In 2019 had CELEM een omzet van meer dan 8 miljoen euro via rechtstreekse verkoop en via samenwerking met een 50-tal partners.


Uitbreiding partner netwerk in Wallonië
Able bv, Dan Verbruggen 29 september 2020

AXS Guard groeit !
en zet zijn onafhankelijke koers verder.