AXS Guard update

januari 2022

Nieuwsbrief januari 2022


We gaan in 2022 met enorm veel zin en enthousiasme verder om jullie de beste dienstverlening én de beste oplossingen te leveren. 

Onze focus

Onze focus blijft onverminderd om AXS Guard tools en features te bouwen die essentieel zijn voor de cyberveiligheid van je onderneming. Bovenaan staan verdere ontwikkelingen in AXS Guard Cloud (centraal management), reporting, endpoint security en SD-Wan. Ook de bestaande functies worden doorontwikkeld waarbij optimalisatie en vereenvoudiging het doel is.

Premium Threat Protection

Cybersecurity is meer dan ooit een verhaal van preventie, detectie en ingrijpen. Met de doorgedreven meerlagen bescherming worden gevaren voorkomen door vroegtijdige uitsluiting. Denk hierbij aan de combinatie van GEO Blocking en SecureDNS (via een samenwerking met het eveneens Belgische Secutec). Een perfect voorbeeld van de juiste oplossingen op het juiste moment onder het motto: security door eenvoud. Beide features maken deel uit van het Premium Threat Protection Pack.

Gezonde groei

AXS Guard is gezond aan het groeien. Niet alleen via nieuwe partners en klanten, ook via belangrijke uitbreidingen zoals Remote Workspace, Sterke Authenticatie, PAX en ReaQta Endpoint Security

We verwelkomden tevens nieuwe collega’s bij development en sales. Op 1 februari komt Selien (Inside Sales) het team versterken. Onze andere vacatures staan online.

Training

Kennis overdragen vinden we super belangrijk.  We investeren veel in de technische opleiding van AXS Guard partners en systeembeheerders. In 2021 hebben we meer dan 80 personen opgeleid. 

Nieuwe trainingsdata staan online en inschrijven kan je hier.

2022...

We ontvangen nieuwe partners en nieuwe klanten met open armen. We hebben onze voorraad voldoende aangevuld om vlot leveringen te garanderen in deze tijd van schaarste van onderdelen.

Dankzij al onze inspanningen zijn we niet onopgemerkt gebleven in de gespecialiseerde pers en hebben we op social media extra merkbekendheid gegenereerd. Dat zetten we natuurlijk verder door in 2022.

We danken je voor je vertrouwen,
Het AXS Guard team

Premium Threat Protection Pack


Het Premium Threat Protection Pack is een complete oplossing om het bedrijfsnetwerk, de gebruikers en de  computersystemen effectief & automatisch cyber weerbaar te maken.

Upgraden kan eenvoudig!

Vraag je offerte aan » 

(Tot 31 januari is een 3-maanden-gratis promo van toepassing.)

Endpoint Security (EDR), powered by ReaQta (an IBM Company)

Een ideale cyber security strategie is actief op de diverse lagen in je netwerk. EDR is een oplossing die erop gericht is om zelfstandig alle verdachte activiteiten op een eindpunt (zoals een laptop, desktop, server of zelfs je smartphone) te detecteren en er indien nodig automatisch en actief op te reageren. 

Endpoint Security maakt de klassieke AV overbodig. Het advies dat wij geven is dat de standaard Windows Defender technology zeer goed werkt, mooi geïntegreerd is in het lokale OS en ook automatisch mee geüpdatet wordt. Bijgevolg zal een 3rd party AV hier nog weinig toegevoegde waarde bieden. 

Interesse in een Proof Of Value? »


Altijd up-to-date met de laatste versie

We zijn er trots op, want het is uniek en ongezien in de cybersecurity wereld! 

Alle AXS Guard staan automatisch & altijd op de laatste software versie.

Versie 10.4.15 bevat de mogelijkheid om Fully Qualified Domain Names (FQDN) te gebruiken in firewall regels. Deze wordt in de komende 14 dagen uitgerold naar alle klanten.

Release notes vind je steeds hier »


AXS Guard update
Able bv, Dan Verbruggen 26 januari 2022

Waarom meer betalen voor een internationale security-partner?
Wanneer het goedkoper en lokaal kan.