AXS Guard in de European Cyber Security Market Radar

Onafhankelijk overzicht (ECSO) over beschikbare cyberbeveiliging oplossingen
Odoo + afbeelding en tekst

18/09/2020

AXS Guard meermaals opgenomen in de ECSO Radar.


Bij de derde en meest recente update (september 2020) van de Cybersecurity Market Radar van de European Cyber Security Organisation (ECSO) kwamen er 59 bedrijven bij, bijna een verdubbeling tot 125 bedrijven in totaal.  AXS Guard wordt hierin meermaals opgenomen en dit voor diverse beveiligingscategorieën.  

De Cybersecurity Market Radar stelt Europese KMO-bedrijven,  actief op het gebied van cyberbeveiliging, in staat om hun producten en diensten op een concurrerende en niet-bevooroordeelde manier te presenteren, gesegmenteerd per oplossingscategorie. 

De tool is ontworpen om de markttransparantie te vergroten en zichtbaarheid te geven aan de Europese cyberbeveiligingsindustrie.
Grote en kleine Europese cyberbeveiligingsbedrijven bieden een breed scala aan oplossingen om de beschikbaarheid, de integriteit, de vertrouwelijkheid, de controle én de prestaties van de kritieke IT-services te waarborgen.

Diverse oplossingen die verband houden met de cybersecurity van bedrijven zijn standaard in elke AXS Guard beschikbaar en geïntegreerd. Daarom zijn we heel erg trots om in meerdere categorieën opgenomen te zijn en tevens om als Europese speler gekend en erkend te worden.  

Onze prioriteit blijft klanttevredenheid, we benaderen elk project individueel om aan de wensen van de klant te voldoen. We luisteren en helpen. Bij AXS Guard zijn onze klanten en partners nauw betrokken bij het ontwerp- en ontwikkelproces en denken we samen na over de weg vooruit


Uitbreiding partner netwerk in Wallonië
CELEM bouwt AXS Guard uit in Franstalig België