AXS Guard geeft kansen aan jong talent

Thomas More - De Nayer


Antoine - student Thomas More (Links) | Dylan - werknemer AXS Guard (rechts)

In de dynamische wereld van cybersecurity is het vinden en behouden van talent van onschatbare waarde. Bij AXS Guard begrijpen we dit maar al te goed en daarom zijn we trots dat jong IT-talent bij AXS Guard terecht komt. In dit artikel delen we graag onze ervaringen met twee stagiairs van Thomas More - De Nayer en een nieuwe collega die ooit als stagiair bij ons begon, om te laten zien hoe AXS Guard kansen biedt aan jong talent.

Een leerrijke stage-ervaring

Onlangs hebben we het genoegen gehad om Antoine en Mathias, twee getalenteerde studenten van Thomas More - De Nayer, als stagiairs te verwelkomen. Gedurende hun stageperiode kregen ze de mogelijkheid om hun kennis en vaardigheden in de praktijk toe te passen binnen ons bedrijf. We geloven sterk in het bieden van hands-on ervaring aan jonge professionals, omdat dit hen de kans geeft om hun potentieel volledig te benutten en te groeien in een echte werkomgeving. Tijdens hun stageperiode hebben ze een waardevolle bijdrage geleverd aan ons development team en hebben ze de kans gekregen om hun talenten verder te ontwikkelen.

Hoe AXS Guard hier nog een stap verder in gaat? Wij geven studenten niet enkel de kans om stage bij ons te lopen, maar we investeren ook in hun toekomst. Een perfect voorbeeld hiervan is onze nieuwe collega op de afdeling support. Zo liep Dylan vorig jaar nog stage bij ons bedrijf en blonk hij uit in zijn werkzaamheden. Zijn toewijding en passie voor cybersecurity waren duidelijk merkbaar, en we wisten dat hij een veelbelovende toekomst had in ons team. Daarom hebben we hem na zijn stage een volwaardige baan aangeboden. Dit is een bewijs van ons vertrouwen in jong talent en ons vermogen om potentieel te herkennen en te koesteren.

"Het is tof om ergens vast te beginnen, als je het product en de collega's al kent."
Dylan - Support AXS Guard


Investeren in de toekomst

Bij AXS Guard geloven we in een cultuur van voortdurende groei en ontwikkeling. Dit geldt niet alleen voor onze producten en diensten, maar ook voor onze medewerkers. We bieden een ondersteunende omgeving waarin jong talent kan gedijen en hun vaardigheden kan verbeteren. Door middel van interne training, mentorschap en uitdagende projecten streven we ernaar om de groei en ontwikkeling van onze medewerkers te stimuleren.

"Wij vinden dat investeren in jong talent een belangrijke factor is bij het voortdurende succes van een bedrijf."
Alex Ongena - CEO AXS Guard


We staan altijd open om om nog meer talent te verwelkomen bij AXS Guard, terwijl we samen bouwen aan een veiligere digitale wereld. Door het bieden van stagekansen en het herkennen van potentieel, kunnen we getalenteerde individuen aantrekken en behouden.

Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over onze stageprogramma's en carrièremogelijkheden bij AXS Guard.


Partner van het Jaar 2022: b-inside