Optimise your Microsoft365 traffic

Klanten bevestigen: “met deze feature hebben we een vlot Office365 verkeer”.

OFFICE365 FAST LANE

WAAROM?

In een artikel in Computable van 17 juni 2019 (Legacy-netwerken maken Office 365 problematisch (NEDERLANDS))  wordt gesteld dat “buitensporige netwerk latency zorgt voor grote vertraging bij de implementatie van Office365".

Bovendien geeft 63% van de 250 bevraagde organisaties aan dat de samenwerking in Office365 lijdt onder de netwerkproblemen die ze ervaren.
Als oplossing beveelt Microsoft “directe internetverbindingen (Microsoft ExpressRoute) aan om de verbinding met hun cloudservices te optimaliseren...”, maar die zijn duur, complex en voor de KMO vaak onbetaalbaar.

Daarom ontwikkelden we op AXS GUARD de “OFFICE 365 FAST Lane” functie als goedkoop alternatief dat technisch evenwaardig is. .


GEMAKKELIJK !

Met deze tool worden, bij het doorlopen van een eenvoudige wizard (vragenlijst), onmiddellijk de juiste instellingen in de firewall geconfigureerd op AXS GUARD om een snelle en optimale Office365 verbinding tot stand te brengen en dus maximaal te genieten van de Office 365 toepassingen die je effectief gebruikt. 

Bovendien wordt dit ook gedaan in functie van de effectief beschikbare bandbreedte welke we eerst meten.
Na het afsluiten van de wizard staat alles ineens goed ingesteld en merk je onmiddellijk het resultaat.
Je kan de instelling nadien ook manueel aanpassen en regelmatig opnieuw doorlopen zonder beperking. 

Klanten die dit getest hebben bevestigen: “nadat we deze tool hebben ingesteld hebben we een vlot Office365 verkeer”.


HOE KAN IK DIT BEKOMEN?

De “OFFICE 365 FAST Lane” is beschikbaar in V10 vanaf de Standard Bundle op elke AXS GUARD. Contacteer je partner of  sales@axsguard.com voor meer informatie.

Optimise your Microsoft365 traffic
Able bv, Dan Verbruggen 18 oktober 2019

AXS Guard functies activeren
Activeer wat  je nodig hebt!