Hoe je medewerkers beschermen buiten het bedrijfsnetwerk?

AXS Guard SecureDNS Agent to the rescue

Jouw medewerkers werken steeds flexibeler: van thuis uit, onderweg, in co-working spaces... Maar zijn ze dan wel veilig online?

Jouw medewerkers zijn de sleutel tot het succes van je bedrijf. Maar besef je dat ze online een aantrekkelijk en makkelijk doelwit zijn voor cybercriminelen?

Met de SecureDNS Agent, ontwikkeld door AXS Guard, garandeer je een extra optimale bescherming wanneer je medewerkers niet op het beveiligde bedrijfsnetwerk zijn.

Hoe werkt SecureDNS Agent?

De SecureDNS Agent installeer je eenvoudig op de apparaten van je medewerkers. Deze slimme tool detecteert automatisch dat de gebruiker niet achter een AXS Guard beveiliging werkt. Dat 'triggert' de activatie van de agent en monitort vervolgens al het DNS-verkeer en stuurt dit automatisch, snel en transparant door naar de AXS Guard SecureDNS-server. Deze controleert vervolgens de reputatie van elke website of verbinding die de gebruiker wil bezoeken of maken.

 • Is de website of verbinding veilig? Dan wordt de verbinding gelegd. 
 • Is de website of verbinding onveilig of verdacht? Dan wordt de verbinding automatisch geblokkeerd en worden jouw medewerkers beschermd tegen malware, phishing en andere online bedreigingen.
 • De resultaten worden mee opgenomen in het SecureDNS dashboard(s) op AXS Guard Cloud.

Waarom is de SecureDNS Agent nodig?

 • Extra beveiliging tegen online bedreigingen: De SecureDNS Agent monitort en filtert al het DNS-verkeer van je medewerkers, ongeacht waar ze zich bevinden. Zo worden ze beschermd tegen malware, phishing, ransomware en andere online gevaren.
 • Geen VPN vereist: Dankzij de SecureDNS Agent zijn je medewerkers ook beschermd wanneer ze geen VPN-verbinding gebruiken. Dit is ideaal voor thuiswerkers en medewerkers die onderweg zijn.
 • Gebruiksvriendelijk: De SecureDNS Agent is eenvoudig te installeren en te configureren. Er is geen verdere actie nodig van de eindgebruiker.
 • Bedrijfspolicy blijft gerespecteerd: De gebruiker volgt transparant dezelfde beveiligingsinstellingen alsof hij op kantoor zou zijn.
 • Betaalbaar: Voor slechts €8 per jaar per systeem verhoog je de beveiliging van je medewerkers én netwerk aanzienlijk.

Meer dan 5.000 gebruikers vertrouwen al op de SecureDNS Agent

De SecureDNS Agent is een bewezen oplossing die al door meer dan 5.000 gebruikers wordt gebruikt. Deze tool is een belangrijke aanvulling op het Premium Threat Protection Pack.

Maak SecureDNS Agent een integraal onderdeel van je cybersecurity strategie

Investeer in de veiligheid van je medewerkers en jouw bedrijf met de SecureDNS Agent. Neem vandaag nog contact op met AXS Guard of jouw AXS Guard partner. 

De SecureDNS Agent kost slechts 8 euro/jaar/systeem.

Waarom kiezen onze klanten voor AXS Guard?

 • Erkende cybersecurity expert: AXS Guard is een toonaangevende leverancier van cybersecurity oplossingen met meer dan 25 jaar ervaring.
 • Persoonlijke service: Je kan rekenen op onze gedreven experts voor advies, installatie en ondersteuning.
 • Klantgericht: We bieden flexibele oplossingen die perfect aansluiten bij jouw behoeften.
 • Volledige service voor Managed Cybersecurity: met Observe & Protect nemen we de dagdagelijkse zorg en monitoring van jouw IT-infrastructuur op ons. 

Maak jouw cybersecurity compleet met SecureDNS Agent, de extra beveiligingslaag voor je medewerkers, waar ze ook werken. Zo maken we je digitale wereld veiliger!


Makkelijk & snel SecureDNS Agents bestellen?

Bestelformulier SecureDNS Agents

Door het formulier in te vullen en op de “verzenden” te klikken, geeft u aan AXS Guard de toestemming om de informatie te verzamelen en contact met u op te nemen over het verzoek. We behandelen uw gegevens met respect en in overeenstemming met ons privacybeleid . 
Splits e-mailadressen met een komma.Hoe je medewerkers beschermen buiten het bedrijfsnetwerk?
Able bv, Dan Verbruggen 25 juni 2024

Wat is het belang van patchmanagement?