Nu beschikbaar: AXS Guard DNS-filter

DNS-filtering

DNS-filtering is een krachtig hulpmiddel dat bedrijven kan helpen hun beveiliging te verbeteren en de toegang tot websites te controleren. DNS-filtering werkt door de toegang tot kwaadaardige websites en andere ongewenste inhoud te blokkeren. Dit kan helpen om bedrijven te beschermen tegen een verscheidenheid aan beveiligingsrisico's, waaronder malware, phishing-aanvallen en spam.

Voordelen van DNS-filtering

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van DNS-filtering, waaronder:

  • Verbeterde beveiliging: DNS-filtering kan helpen om bedrijven te beschermen tegen een verscheidenheid aan beveiligingsrisico's.
  • Controle over de toegang tot websites: DNS-filtering kan bedrijven helpen controleren welke websites hun werknemers kunnen bezoeken. Dit kan helpen om te voorkomen dat werknemers onjuiste of afleidende inhoud bezoeken.
  • Verhoogde productiviteit: Door de toegang tot afleidende websites te blokkeren, kan DNS-filtering werknemers helpen om productiever te zijn.

Hoe DNS-filtering werkt

DNS-filtering werkt door de toegang tot kwaadaardige websites en andere ongewenste inhoud te blokkeren. Wanneer een gebruiker een geblokkeerde website probeert te openen, wordt hun verzoek naar de DNS-filteringserver gestuurd. De DNS-filteringserver controleert vervolgens het IP-adres van de website op een lijst met geblokkeerde websites. Als de website is geblokkeerd, geeft de DNS-filteringserver een foutmelding aan de gebruiker, waardoor deze de website niet kan openen.

Waarom kiezen voor AXS Guard DNS-filter?

Onze DNS-filteringoplossing is een sterk en effectief hulpmiddel dat bedrijven kan helpen hun beveiliging te verbeteren en de toegang tot websites te controleren. Onze oplossing biedt een aantal functies die het een waardevolle keuze voor bedrijven maken, waaronder:

  • Een uitgebreide lijst met geblokkeerde websites: Onze oplossing bevat een uitgebreide lijst met geblokkeerde websites. Deze lijst wordt constant bijgewerkt om nieuwe kwaadaardige websites en andere ongewenste inhoud te bevatten.

  • Makkelijk te gebruiken: Onze oplossing is gemakkelijk te gebruiken en te configureren. Bedrijven kunnen eenvoudig websites toevoegen of verwijderen aan de geblokkeerde lijst.

  • Betaalbaar: Onze oplossing is betaalbaar en biedt een verscheidenheid aan prijsopties die passen bij elk budget.

  • Automatische updates: Deze updates zorgen voor snelle reactie op nieuwe cyberbedreigingen. Wanneer nieuwe schadelijke domeinen of URL's worden geïdentificeerd, worden deze automatisch geblokkeerd.

Kom jij al in aanmerking voor AXS Guard DNS-filter?

Om van deze DNS-filter functies gebruik te kunnen maken heb je het Premium Threat Protection Pack nodig. Hierin vind je naast DNS Security (DNS-filter en SecureDNS) ook GeoIP filter en Premium Web en Email Content Security.

  • Klanten die nog geen AXS Guard content scanning hebben kunnen eenvoudig het Premium Threat Protection Pack laten toevoegen. Het is onmiddellijk bruikbaar >> Vraag je offerte aan sales@axsguard.com.
  • Klanten die reeds Content Scanning Essential of Standard hebben kunnen een upgrade aanvragen via sales@axsguard.com.

DNS-filtering zijn belangrijkste voordelen zijn dus een verhoogde beveiliging en de mogelijkheid om toegang tot websites te controleren.


Praktische oplossingen voor een veilige toegang voor leveranciers en consultants tot je bedrijfsnetwerk en toepassingen