AXS Guard functies activeren

Activeer wat  je nodig hebt!

Maak uw keuze...

AXS GUARD bevat ruim 30 verschillende functies of features.   

Omdat elke klant verschillend is en niet iedereen alles nodig heeft hebben we, gebaseerd op onze ervaring én volgens vraag uit de markt, alle features in 3 “Bundles” samengevat, BASIC, STANDARD en ENTERPRISE, waarbij de laatste alles omvat wat we ter beschikking hebben.

Hier krijgt u alvast een mooi overzicht van de mogelijkheden.

Bovendien kan u (zelf) in de administratie beheer/interface van uw AXS GUARD de specifieke individuele features van uw Bundle aan- of uitzetten. Zo vereenvoudigd u niet allen het AXS GUARD menu maar vooral ook het beheer omdat features die u niet gebruikt dan ook niet worden weergegeven in het menu en in de interface.

Internetbeveiliging en -beheer is echter geen statisch gegeven.  Wij ontwikkelen permanent nieuwe features en/ of aangepaste eigenschappen, maar evenzo evolueert ook uw behoefte als gebruiker.
Teneinde u dus goed te informeren over de huidige en toekomstige mogelijkheden van de beschikbare functies hebben we in AXS GUARD 10.2.8 een specifiek en handig overzicht ingebouwd waarin u in één oogopslag kan zien:

  • welke features u reeds ter beschikking heeft en of u ze al dan niet geactiveerd heeft,

  • en of er features zijn die u (nog) niet heeft (maar wel zou willen)

In voorkomend geval kan u heel makkelijk via uw partner een upgrade aanvragen naar een van de andere bundles waarin deze feature beschikbaar is. We kunnen dan vanop afstand deze functie(s) activeren zodat u ze onmiddellijk kan gebruiken

Screenshot van de nieuwe feature activation pagina:


AXS Guard functies activeren
Able bv, Dan Verbruggen 18 juni 2020

PAX Road Warrior
Plug & Play veilige toegang vanop afstand