THUISWERK
 SPECIALISTEN


 Een oplossing op uw maat »

WIJ MAKEN VEILIG THUISWERK MOGELIJK !


Je zoekt een oplossing om thuiswerken eenvoudig én veilig te maken? 
Dan ben je bij AXS Guard aan het juiste adres. Niet alle thuiswerk oplossingen zijn dezelfde en daarom hebben we ze allemaal in huis. Zo kan je zelf kiezen welke bij jouw situatie past.THUISWERKEN
NET ZOALS OP KANTOOR ?

Jouw medewerkers werken vanop afstand met hun eigen computer of tablet? Dat moet veilig gebeuren, zodat hackers niet kunnen inbreken en je gegevens op je bestaande server niet verdwijnen. Remote Workspace zet een veilige verbinding op naar je server of werkstation via de centrale AXS Guard. Zonder extra software te installeren.

Remote Workspace »THUISWERKEN MET JE LAPTOP
ZONDER ZORGEN ?

Je wil op een veilige en gecontroleerde manier medewerkers met hun bedrijfslaptop van thuis uit toegang geven tot je centrale gegevens? Dat kan! Jouw werknemers starten een VPN programma op en voeren (optioneel) een sterke authenticatie uit.

Meer info over onze VPN oplossingen » 

THUISWERKEN MET JE LAPTOP
ZONDER EXTRA HANDELINGEN?

De bedrijfslaptop van thuis uit gebruiken om aan de centrale gegevens te raken maar geen extra software installeren, configureren en opstarten?

Dan schakel je PAX Home Office in. Zo maken je medewerkers thuis of op locatie gebruik van het wifi-netwerk van je bedrijf en blijft de toegang tot het bedrijfsnetwerk gescheiden van het privé-internetgebruik.  

Meer info over Personal AXS Guard (PAX) »

Ben je niet zeker welke oplossing je nodig hebt?

Wij adviseren je met plezier »