EEN VOLLEDIG SCHAALBAAR
& GEÏNTEGREERD
CYBERBEVEILIGING PLATFORMMET FOCUS OP DEZE 6 DOMEINEN:

"Maximale beveiliging met minimale operationele kosten."

 


Image Connectivity

CONNECTIVITEIT

AXS Guard verbindt alles met alles. Permanent veilig online zijn via één of meerdere internetverbindingen? Dat is de motor van de economie en een must-have voor jouw bedrijf of organisatie! Reken daarvoor op AXS Guard. Connectiviteit betekent ook een optimaal bandbreedtebeheer, zodat je met maximale uptime gebruik maakt van het internet.

Je bedrijfssites met elkaar en/of de cloud verbinden, toegang op afstand via VPN of veilig thuiswerken (Remote Workspace), AXS Guard heeft het allemaal. Dankzij de uitgebreide (advanced) networking mogelijkheden heb je alles in de hand en integreert AXS Guard in elke omgeving. 

» Ontdek hier onze oplossingen voor thuiswerken

TOEGANGSBESCHERMING

AXS Guard weet wie je bent. Met AXS Guard weet je niet alleen perfect wie wie is op je netwerk, je bepaalt ook wie welke toegang krijgt tot welke applicaties en wanneer. Dit kan handig zijn omdat je op kantoor andere regels wil dan bij een remote toegang over VPN. 

AXS Guard integreert zeer eenvoudig met elke bestaande netwerkomgeving, dankzij de (ingebouwde) directory services integratie is het configureren ook heel eenvoudig. Om je toegangsbescherming nog veiliger te maken, heeft AXS Guard ingebouwde tools voor sterke authenticatie. Zo creëer je een extra beschermingslaag met een DIGIPASS, Google of Microsoft tokens.

» Ontdek hier meer over sterke authenticatie 

Image Access Protection

 


 


Image Network Security

NETWERK BEVEILIGING

AXS Guard beveiligt je volledige netwerk. Meer dan ooit is het nodig om je netwerk en bedrijfskritische gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang. AXS Guard beschikt over een next generation firewall, een krachtige wachter aan de poort die voor bescherming in twee richtingen zorgt: het internetverkeer dat naar je bedrijf komt, en het interne verkeer dat buiten gaat.

AXS Guard heeft ook intrusiedetectie en -preventie (IPS & IDS). En omdat netwerk beveiliging maar zo sterk is als zijn zwakste schakel, houden we onze technologie doorlopend up-to-date door de nieuwste patches en updates automatisch op je systeem te installeren. Zo krijgen de nieuwste gevaren geen kans!

APPLICATIE BEVEILIGING

AXS Guard beveiligt je applicaties. In deze snel veranderende en steeds mobieler wordende wereld vormt AXS Guard een extra beveiligingslaag tussen gebruikers en je applicaties. Zo maak je hr-applicaties zoals tijdsregistratie, maar ook klantenportalen en webshops toegankelijk op de meest veilige manier. 

Voor een maximale applicatie beveiliging raadt AXS Guard het gebruik van sterke authenticatie aan. Zo dwing je toegangsbescherming af met unieke paswoordcodes van een token.

Image Application Security

 


 


Image Content Protection

INHOUDSBEVEILIGING

AXS Guard beveiligt je in- en uitgaande data. Met respect voor de privacywetgeving beveiligt AXS Guard je bedrijf door een bijkomende beschermingslaag te bieden die potentieel schadelijke gevaren zoals spam, malware en phishing in je e-mail- en webverkeer detecteert en blokkeert.

Bovendien kan je ook bepalen wie/wanneer mag mailen en surfen en welke applicaties en websites al dan niet toegankelijk zijn.

» Ontdek hier meer over Premium Threat Protection Pack


TOESTELBEVEILIGING (EDR)

EDR is een oplossing die erop gericht is om zelfstandig alle verdachte activiteiten op een eindpunt, zoals een laptop, desktop, server of zelfs je smartphone te detecteren en er indien nodig automatisch en actief op te reageren. 

 ReaQta Endpoint Security, biedt volledige zichtbaarheid op de infrastructuur, waardoor real-time queries naar de endpoints mogelijk zijn en ook uitgebreide zoekopdrachten met geavanceerde datamining voor het ontdekken van slapende bedreigingen. 

» Lees hier meer over EDR

 


VEILIG INTERNET VOOR JE BEDRIJF? DAT IS VEEL MEER DAN ALLEEN MAAR EEN FIREWALL.Razendsnelle digitale ontwikkelingen, verregaande automatisering, IOT en Machine to Machine communicatie, steeds mobieler wordende workforces, … het internet biedt ongelofelijke mogelijkheden voor de verdere ontwikkeling van jouw onderneming. Anderzijds zijn er aan deze (r)evoluties ook aanzienlijke veiligheidsrisico’s verbonden. AXS Guard biedt jouw bedrijf één schaalbaar platform waarmee je je netwerk, gegevens en applicaties vrijwaart. Houd je bedrijf veilig!

Meer weten over onze oplossingen? Wens je een demo of een offerte ?

» Laat je gegevens na en wij contacteren je