INTERNET BEVEILIGING OP MAATVEILIG INTERNET VOOR JE BEDRIJF? DAT IS VEEL MEER DAN ALLEEN MAAR EEN FIREWALL.Razendsnelle digitale ontwikkelingen, verregaande automatisering, IOT en Machine to Machine communicatie, steeds mobieler wordende workforces, … het internet biedt ongelofelijke mogelijkheden voor de verdere ontwikkeling van jouw onderneming. Anderzijds zijn er aan deze (r)evoluties ook aanzienlijke veiligheidsrisico’s verbonden. AXS Guard biedt jouw bedrijf één schaalbaar platform waarmee je je netwerk, gegevens en applicaties vrijwaart. Houd je bedrijf veilig!

Meer weten over onze oplossingen? Wens je een demo of een offerte ?

Laat je gegevens na en wij contacteren je »

ONLINE BEVEILIGING VOOR JOUW BEDRIJF OP 5 DOMEINEN:

 


Connectivity

CONNECTIVITEIT

AXS Guard verbindt alles met alles. Permanent veilig online zijn via één of meerdere internetverbindingen? Dat is de motor van de economie en een must-have voor jouw bedrijf of organisatie! Reken daarvoor op AXS Guard. Connectiviteit betekent ook een optimaal bandbreedtebeheer, zodat je met maximale uptime gebruik maakt van het internet. Je bedrijfssites met elkaar en/of de cloud verbinden, toegang op afstand via VPN of veilig thuiswerken (Remote Workspace), AXS Guard heeft het allemaal. Dankzij de uitgebreide (advanced) networking mogelijkheden heb je alles in de hand en integreert AXS Guard in elke omgeving. 

Ontdek hier onze oplossingen voor thuiswerken »

Meer over onze VPN oplossingen »

TOEGANGSBESCHERMING

AXS Guard weet wie je bent. Met AXS Guard weet je niet alleen perfect wie wie is op je netwerk, je bepaalt ook wie welke toegang krijgt tot welke applicaties en wanneer. Dit kan handig zijn omdat je op kantoor andere regels wil dan bij een remote toegang over VPN. 

AXS Guard integreert zeer eenvoudig met elke bestaande netwerkomgeving, dankzij de (ingebouwde) directory services integratie is het configureren ook heel eenvoudig. Om je toegangsbescherming nog veiliger te maken, heeft AXS Guard ingebouwde tools voor sterke authenticatie. Zo creëer je een extra beschermingslaag met een DIGIPASS, Google of Microsoft tokens. 

Access Protection

 


 


Network Security

NETWERK BEVEILIGING

AXS Guard beveiligt je volledige netwerk. Meer dan ooit is het nodig om je netwerk en bedrijfskritische gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang. AXS Guard beschikt over een next generation firewall, een krachtige wachter aan de poort die voor bescherming in twee richtingen zorgt: het internetverkeer dat naar je bedrijf komt, en het interne verkeer dat buiten gaat. AXS Guard heeft ook intrusiedetectie en -preventie (IPS & IDS). En omdat netwerk beveiliging maar zo sterk is als zijn zwakste schakel, houden we onze technologie doorlopend up-to-date door de nieuwste patches en updates automatisch op je systeem te installeren. Zo krijgen de nieuwste gevaren geen kans!

APPLICATIE BEVEILIGING

AXS Guard beveiligt je applicaties. In deze snel veranderende en steeds mobieler wordende wereld vormt AXS Guard een extra beveiligingslaag tussen gebruikers en je applicaties. Zo maak je hr-applicaties zoals tijdsregistratie, maar ook klantenportalen en webshops toegankelijk op de meest veilige manier. 

Voor een maximale applicatie beveiliging raadt AXS Guard het gebruik van sterke authenticatie aan. Zo dwing je toegangsbescherming af met unieke paswoordcodes van een token.

Application Security

 


 


Content Protection

INHOUDSBEVEILIGING

AXS Guard beveiligt je in- en uitgaande data. Met respect voor de privacywetgeving beveiligt AXS Guard je bedrijf door een bijkomende beschermingslaag te bieden die potentieel schadelijke gevaren zoals spam, malware en phishing in je e-mail- en webverkeer detecteert en blokkeert. Bovendien kan je ook bepalen wie/wanneer mag mailen en surfen en welke applicaties en websites al dan niet toegankelijk zijn.


AXS GUARD INNOVEERT VOORTDUREND


Nieuwe uitdagingen? Je staat er als onderneming elke dag voor. Ook als het om cybersecurity gaat. Bij AXS Guard blijven we onze hardware en software voortdurend doorontwikkelen. Meer nog, ook voor nieuwe vraagstukken, zelfs al in een heel vroeg stadium, denken wij graag met je mee en komen met vernieuwende oplossingen. Want jouw bedrijf verdient een veilig internet.

Advies op maat nodig ? Onze specialisten staan voor je klaar.

AXS Guard werknemer met tablet naast een machine