Webinar | Managed Cybersecurity: Hoe je klanten beveiligen zonder dat het je organisatie opslorpt?

Voor partners

Registraties zijn gesloten

AftermovieEen IT partner moet van vele markten thuis zijn. Cyber security is maar één van de ballen die je als IT partner in de lucht moet houden. Dankzij de Managed Service formule van AXS Guard, heb je niet alleen een betrouwbare oplossing, maar ook een heel gebruiksvriendelijke: ook als je geen dedicated cyber security specialisten in huis hebt, kan je toch de cyberbeveiliging van je klanten goed regelen zonder dat het een te grote inspanning en impact vergt op je organisatie.


Resultaat: Jij én je klanten kunnen op beide oren slapen! 

Lancering 'Observe & Protect'

AXS Guard introduceert tijdens dit webinar ‘Observe & Protect’: dat is de Managed Service oplossing die je bij je klanten kan aanbieden.


Denk aan één complete, performante en gebruiksvriendelijke oplossing waarmee bedrijven hun cyberbeveiliging en cyberweerbaarheid drastisch verbeteren. 


We beveiligen elk bedrijfsnetwerk - groot of klein - op alle niveaus, met als doel cyberaanvallen te voorkomen. Elke organisatie is immers een doelwit voor ransomware, phising, hacking en andere online criminele activiteiten.

 

Componenten Observe & Protect

Observe & Protect levert de tools voor een permanente beveiliging, die gegarandeerd steeds up-to-date is.


 1. De basis is steeds het AXS Guard beveiligingsplatform: beveiliging van het netwerk en IT-infrastructuur via performante (Web Applicatie) Firewall. Het opzetten en beheren van veilige internetverbindingen en het verschaffen van veilige toegang tot interne webapplicaties wordt daarmee gecoverd.

 2. DNS Security: Secure DNS gaat veel verder dan een standaard anti-virus oplossing. Alle DNS-verzoeken van je netwerk worden gestuurd naar een DNS-server. Die controleert de domeinreputatie van de opgevraagde URL en blokkeert deze indien verdacht. Het inbouwen van Secure DNS vereist géén aanpassingen aan de bestaande IT-infrastructuur.

 3. EDR / XDR of Endpoint beveiliging is erop gericht om zelfstandig alle verdachte activiteiten op een ‘eindpunt’ te detecteren en er indien nodig automatisch en actief op te reageren. Met Endpoints bedoelen we uiteraard laptops, desktops, servers of elk ander device dat kan connecteren met het internet.

 4. AXS Guard Observe & Protect maakt gebruik van QRadar EDR (IBM)  en diens AI. Geïnfecteerde toestellen worden meteen geïsoleerd. Zo wordt verspreiding van ongekende malware in de kiem gesmoord en wordt verdere schade voorkomen.

 5. Alle relevante data worden gecentraliseerd in de AXS Guard Cloud: dat is het centrale beheerplatform waarin je installaties kan registreren, beheren, configureren en monitoren. Administratieve en technische parameters van alle voorgaande componenten kunnen via intuïtieve dashboards opgevolgd worden.

 6. De ‘lijm’ die deze componenten op constante basis aligneert, dat zijn de ‘Managed Services’ zelf. 


Wie beheert die Services dan?


De Observe & Protect oplossing betekent een dagdagelijkse 24/7 monitoring en beheer. Wie neem dat op zich?  Als IT partner kan je dat kiezen:

 • Wil jij de infrastructuur van je klant volledig zelf in de hand houden? Dan kan dat, want het gebruik van de AXS Guard Observe & Protect oplossing is eenvoudig en vraagt niet al te veel van je tijd.

 • Wil je het beheer van je klant liever niet zelf doen? Dat kan ook, dan vertrouw je het eenvoudigweg toe aan de specialisten van AXS Guard zelf.

Wie moet deze webinar bijwonen?


Bedrijfsleiders, technische en commerciële IT consultants van IT partners, resellers, integrators en MSSP’s. 


IT bedrijven die geen of beperkt aantal cyber security experts in-house hebben die kennis en/of tijd hebben om zich in online beveiliging te specialiseren en toch hun klanten willen / moeten beveiligen.

Topics:

 • De voordelen van een Managed Cyber Security oplossing
 • De componenten van Observe & Protect toegelicht
 • Hoe zet ik cybersecurity op de agenda bij mijn klanten?
 • What’s in it for me? Hoe kan Observe & Protect de groei van mijn eigen bedrijf boosten?
 • Korte demo, inclusief dashboards.

Praktisch:

 • Deze sessie wordt in het nederlands gegeven.
 • Deelname aan deze webinar is gratis(*)
 • Log in 5 minuten voor de start (10:55) 
 • Het aantal deelnemers is beperkt en wij behouden het recht om bepaalde niet-relevante profielen te weigeren.

Andere vragen?

Aarzal niet om ons te contacteren »

(*) Note: you must cancel your participation at least 2 working days before the start of the training. In case of late and / or invalid cancellation we reserve the right to charge a fee.

Datum & Tijd
donderdag
18 januari 2024
11:00 12:30 Europe/Brussels
Locatie

Online Event

België
--Online Event--
Krijg het adres
Organisator

Able bv

+32 15 50 44 00
info@axsguard.com