Secutec Security Summit 2023

Registraties zijn gesloten

Zien wij jou op de Secutec Security Summit 2023?

Je kunt ons terugvinden als technologiepartner van Secutec tijdens hun Security Summit! 

Waarom je de Summit moet bezoeken? Het is een perfecte bijeenkomst om te praten met Secutec productspecialisten, maar ook om inspirerende gesprekken te hebben met partners zoals wij en om erachter te komen hoe je je gegevens terug kunt vinden op het Darknet.


De Secutec Security Summit vindt dit jaar plaats in Technopolis. De Mechelse wetenschapshub staat al jaren bekend om zijn inspanningen om wetenschap en technologie toegankelijk te maken voor een breed publiek. Een ambitie die Technopolis deelt met Secutec, AXS Guard en andere partners. 


Tijdens de Summit neemt Stephane Berghmans, CEO van Technopolis, je mee in het verhaal van een grootschalige cyberaanval die gericht was tegen Technopolis - en hoe ze erin slaagden deze aanval af te wenden. Het belooft een praktische case te worden, met best practices, tips en valkuilen om te vermijden.


Wat kan je nog meer verwachten?

De Secutec Security Summit is voor de editie van 2023 in een nieuw jasje gestoken. De tools en kennis zullen worden aangeboden om je aanwezigheid op het Darknet bloot te leggen, waarbij tot in detail wordt uitgelegd waar de schoen wringt. 

Welke gegevens worden gevonden die door hackers kunnen worden misbruikt om uw organisatie te hacken? Welke medewerkers zetten de deur open voor hackers? We zoeken het graag met je uit en geven je een uniek inzicht in hoe wij werken.  


Verwacht interessante key notes*, maar vergeet niet om ook een bezoekje te brengen aan AXS Guard! Wij zullen aanwezig zijn met een kleine stand: we kunnen niet wachten om te pronken met ons Premium Threat Protection Pack, waarvan SecureDNS een onmisbare component is. 


Tot 16 november in Mechelen?


*Let op: alle key notes zullen in het Nederlands zijn.


Datum & Tijd
donderdag
16 november 2023
13:00 20:00 Europe/Brussels
Locatie

Technopolis NV

Technologielaan
2800 Mechelen
België
+32 15 34 20 00
boekhouding@technopolis.be (invoices)
Krijg het adres
Organisator

Able bv

+32 15 50 44 00
info@axsguard.com