Betaalbare bescherming tegen Hackers

STERCK. Magazine

Een kleinere onderneming is niet interessant voor hackers? Die aanname is inmiddels onwaar gebleken. AXS Guard biedt al ruim 27 jaar bescherming aan bedrijven van 4 tot 2.500 bedienden en weet hoe essentieel het weren van ransomware en malware is. Alex Ongena, CEO en Managing Director legt uit waarom kmo's risico lopen.

Hackers gaan tegenwoordig steeds vernuftiger te werk. "Ondernemers denken: zo'n aanval met ransomware overkomt ons niet, want we zijn niet interessant", zegt Alex Ongena. "Maar hackers denken daar niet over na - ze laten automatische tools lopen die vanzelf ergens binnenraken. En vaak zijn dat juist de bedrijven met minder beveiliging." Dat kost handenvol geld. "Ze persen je af met bedragen van gerust 150.000 euro, en je mag erop rekenen dat je ongeveer een maand uit de running bent. Jezelf laten beveiligen is in vergelijking maar een kleine kost." 

Totale ontzorging

AXS Guard wil ook kleinere bedrijven de kans geven om zich adequaat te beschermen. "Er zijn odnernemers die het aan hun in-house IT'ers overlaten, maar cyberaanvallen zijn vaak zo complex dat ze dat er niet zomaar kunnen bijnemen. Wij hebben een volledig zelfontwikkelde oplossing gebouwd, waardoor we de kosten voor uitbesteding heel laag kunnen houden. Een kmo kan op deze manier al voor 20 euro per gebruiker per maand een volledig cybersecuritypakket krijgen. Zo'n 1.500 bedrijven in België maken gevruik van onze technologie en elke dag weet AXS Guard zo'n 10 miljoen cyberaanvallen te stoppen. We leveren alle cybersecurity van A tot Z, inclusief hardware. Ontzorging staat dus voorop. 

Bron: STERCK. Magazine


Hoe betrouwbaar zijn de online applicaties die in je bedrijfsnetwerk gebruikt worden?
Cyberbeveiliging verbeteren: Lessen uit de inbraak bij AnyDesk