AXS Guard op de Remmicom Klantendag 2023

"Samen streven we naar de hoogste normen in cyberbeveiliging en dienstverlening."

Op dinsdag 7 november hadden we het genoegen om aanwezig te zijn op de Remmicom Klantendag, een evenement dat zowel een viering van 35 jaar toegewijde service van Remmicom was, als een uitstekende kans om kennis op te doen en te delen.

AXS Guard heeft ook zijn steentje mogen bijdragen aan dit event. Wij hebben er dan ook enorm van genoten om onze beveiligingsexpertise te mogen delen met de aanwezigen.

35 jaar Remmicom

Allereerst willen we Remmicom feliciteren met 35-jarig bestaan. Deze mijlpaal vertegenwoordigt niet alleen een indrukwekkende geschiedenis, maar ook hun uitstekende werk en ondersteuning bij hun klanten. Een van de hoekstenen van het succes van Remmicom is daarom ook hun toewijding aan het leveren van uitstekende service aan hun klanten. Remmicom heeft zich de afgelopen decennia zeker bewezen en AXS Guard is trots op dat we een partnerschap met hen hebben mogen opbouwen.

Remmicom is de specialist in softwareoplossingen voor Vlaamse lokale besturen voor de domeinen burgerzaken, grondgebiedzaken en besluitvorming.  Daarnaast verzorgen wij de ondersteuning van de hardware en infrastructuur.

Remmicom is actief in meer dan 200 administraties, van klein tot groot, verspreid over het Vlaamse landsgedeelte.

AXS Guard - Enterprise-grade security voor overheden & kmo's

AXS Guard heeft ook zijn steentje bijgedragen aan deze Klantendag. Onze CEO Alex Ongena gaf een presentatie over "Enterprise-grade Security voor overheden en kmo's". Alex deelde waardevolle inzichten en zijn strategische visie op het gebied van cyberbeveiliging. Zijn presentatie benadrukte het belang van het proactief beschermen van gegevens en het voorkomen van cyberdreigingen, vooral in de context van overheden en kmo's. 

Conclusie

We willen ook graag onze oprechte dank uitspreken aan Remmicom voor het organiseren van de Remmicom Klantendag. Dit evenement bood niet alleen een geweldige kans om onze kennis en ervaring te delen, maar het was ook een mooie gelegenheid om nieuwe connecties te maken.

Dank aan Remmicom en hun klanten voor de voortdurende steun en samenwerking. Samen kunnen we blijven bouwen aan een veiligere digitale toekomst.

Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren.

AXS Guard op de Remmicom Klantendag 2023
Able bv, Joren De Breucker 10 november 2023

Cybergevaar neemt ook in provincie Luxemburg toe
IDELUX werkt samen met AXS Guard aan dit nieuwe project