Na 20 jaar nog steeds ijzersterk.

AXS GUARD schakelt naar een hogere versnelling.

VOORUIT KIJKEN

Moving to the Cloud

Met de komst van cloud technologieën is een nieuw platform voor innovatie ontstaan. Steeds meer bedrijven en organisaties overwegen om hun IT geheel of gedeeltelijk uit de cloud af te nemen.

Cloud oplossingen bieden dan ook veel voordelen. De leverancier beheert en onderhoudt de software en systemen. Gebruikers benaderen de software via het Internet, wat kostenbesparend werkt, en worden meteen mobieler.

Onze missie is om de AXS GUARD veiligheidstechnologie naadloos te integreren met de nieuwste standaarden en oplossingen die gebruikt worden in de cloud zoals Microsoft Azure & Office 365.

New 8.3.0 Release

Site-to-site verbindingen met Microsoft Azure VPN 

Vanaf versie 8.3.0 is het mogelijk om met AXS GUARD beveiligde verbindingen op te zetten met de Microsoft Azure IPsec VPN cloud service. De AXS GUARD software werd aangepast zodat het dynamic routing protocol van Microsoft Azure ondersteund wordt.

Verbeterde Outlook connectiviteit 

Microsoft Exchange ActiveSync is een protocol waarmee smartphones, tablets en andere mobiele toestellen gegevens synchroniseren met Microsoft Exchange servers. Dit protocol zal het oudere Outlook Anywhere protocol geleidelijk vervangen. Vanaf 31 oktober 2017 zal Microsoft het oude protocol niet meer ondersteunen voor Office 365.

Vanaf versie 8.3.0 kunnen gebruikers veilig en naadloos een ActiveSync verbinding opzetten naar on-premise Exchange servers. De ondersteuning voor Outlook Anywhere blijft behouden zodat gebruikers oude Microsoft Exchange versies kunnen blijven benaderen.

Verbeterde gebruikersinterface en beveiliging 

De configuratie van de AXS GUARD VPN oplossingen is sterk vereenvoudigd. In de nieuwe versie werden nieuwe veiligheidsprotocollen geïmplementeerd om de interoperabiliteit met Microsoft Azure en andere security providers te verbeteren. 

Uiteraard blijft de privacy en online veiligheid van klanten en gebruikers onze topprioriteit. 


AXS GUARD opnieuw onafhankelijk
Vasco scheidt AXS GUARD af na 10 jaar