Bescherming zonder grenzen: AXS Guard breidt uit naar Nederland met de benoeming van een lokale sales manager

Mechelen - AXS Guard, de toonaangevende Belgische leverancier van cybersecurity-oplossingen, kondigt vol trots de opening van een kantoor in Nederland aan.

Alex Ongena, zaakvoerder van AXS Guard, verklaart: "Met de benoeming van de heer Mike Koehorst als Sales Manager voor de Nederlandse markt hebben we de juiste persoon gevonden om onze ambities in Nederland te verwezenlijken."

Dit nieuwe kantoor, gevestigd in Noord-Holland, markeert een belangrijke mijlpaal in de Europese expansie van AXS Guard. “Het benadrukt zowel ons engagement om onze bestaande partners en klanten in Nederland nog beter van dienst te zijn, als onze ambitie om nieuwe partners aan te trekken die de noodzaak begrijpen van direct inzetbare, kant-en-klare cybersecurity-oplossingen.” vult Alex Ongena aan.

Waarom de Nederlandse markt?

Recent onderzoek, uitgevoerd door Computable in samenwerking met Enigma Research, wijst uit dat het Nederlandse MKB in de komende jaren meer budget vrijmaakt voor cybersecurity. Dit komt doordat het MKB beseft dat het een steeds aantrekkelijker doelwit is geworden voor hackers.

Een passende verdediging is daarom van vitaal belang. Het MKB beschikt echter niet over de middelen die grote bedrijven wel hebben, en vaak worden "ad-hoc" oplossingen aangeboden die zich slechts op specifieke problemen richten, zonder oog voor het grotere geheel.

'Observe & Protect' als kant-en-klare totaaloplossing

Met ons "Observe & Protect" initiatief richten we ons specifiek op deze doelgroep door een kant-en-klare totaaloplossing aan te bieden. "Dit stelt IT-dienstverleners en Managed Service Providers (MSP's) of andere IT-diensten aanbieders in staat om hun portfolio uit te breiden en terugkerende omzet te genereren door betaalbare en efficiënte Managed Cybersecurity Services te leveren aan hun klanten," aldus Mike Koehorst, de nieuwe Sales Manager voor Nederland.


Onze ambities zijn hoog. "Tegen eind 2024 willen we 25 nieuwe partnerschappen aangaan met lokale spelers. Mike Koehorst, met zijn indrukwekkende staat van dienst in sales en management, zal verantwoordelijk zijn voor het stimuleren van de groei en ontwikkeling van onze activiteiten op de Nederlandse markt. Zijn diepgaande kennis van de lokale markt en zijn toewijding aan uitmuntende klantenservice maken hem de ideale kandidaat om onze ambities in Nederland te verwezenlijken," aldus Dan Verbruggen, Sales & Marketing Director van AXS Guard.


AXS Guard zal aanwezig zijn op Cybsersec Netherlands 2023 (1 & 2 november, Utrecht) en op de Cloud Expo (op 6 & 7 december, Houten).

Over AXS Guard

Het 100% Belgische AXS Guard is (sinds 1996) een alles-in-één schaalbare oplossing die bedrijven beschermt tegen cybergevaar. Wij vinden dat elke onderneming het recht heeft om zich op een eenvoudige, betaalbare en vooral veilige manier met internet te verbinden en van internet gebruik te maken.


Met Observe & Protect bieden we IT-partners een complete totaaloplossing die hen toelaat om makkelijk eigen managed security aan te bieden en/of ze maken gebruik van de 24/7 monitoring diensten en managed security service van AXS Guard. https://www.axsguard.com/observe-protect

Bescherming zonder grenzen: AXS Guard breidt uit naar Nederland met de benoeming van een lokale sales manager
Able bv, Joren De Breucker 31 oktober 2023

In Memoriam Karsten Verelst