AXS Guard groeit !

en zet zijn onafhankelijke koers verder.

Beste klant, 
Beste partner,

Vandaag, 16 september 2020, nemen wij met AXS Guard opnieuw een belangrijke stap in de ontwikkeling van ons product, van ons bedrijf en onze mensen. 

Na onze onafhankelijkheid in augustus 2017 hebben we niet stilgezeten en hebben we AXS Guard opnieuw op de kaart gezet. Dat is niet onopgemerkt gebleven en met trots kunnen wij vandaag aankondigen dat InvestLink nv een (minderheids) participatie neemt in Able nv, het bedrijf achter AXS Guard. 

Dankzij deze financiële injectie van Investlink, een investeringsmaatschappij opgericht door de ex-oprichters van Securelink (nu Orange Cyber Defense) kunnen wij onze plannen om AXS Guard verder te ontwikkelen, alsook nieuwe producten en diensten te maken, en vooral als bedrijf verder te groeien, realiseren.  Daarnaast zal de marktkennis en ervaring van de oprichters van InvestLink ons een boost geven en zijn er potentiële synergieën met andere bedrijven in hun portfolio.

Voor u levert het in de eerste plaats de garantie dat AXS Guard ook de komende jaren 100% zelfstandig verder zal kunnen bestaan en wij onze dienstverlening nog beter kunnen maken. Zo kunnen wij onze missie om efficiënte, eenvoudig te beheren en vooral betaalbare internet beveiliging voor bedrijven, verderzetten. We hebben ondertussen al nieuwe medewerkers in diverse departementen aangetrokken of hebben vacatures opengezet. We introduceren ze binnenkort graag aan u.

AXS Guard is meer dan een product of dienst, het is ons doel om u maximaal te ontzorgen van uw internet beveiliging en verbindingsproblemen zodat u kan focussen op uw eigen kernactiviteiten. 

We willen u, vanuit de grond van ons hart, bedanken voor uw jarenlange vertrouwen en voor de samenwerking. 

Indien u hierover vragen heeft aarzel uiteraard niet ons te contacteren. 

Met trotse groeten,
Namens het ganse AXS Guard team,

Alex Ongena
Oprichter en zaakvoerder AXS Guard, Able nv


FAQ

 • Neen, het betreft een louter financiële participatie van Investlink. 

 • AXS Guard - Able, blijft 100% onafhankelijk en Belgisch

 • Alex Ongena is en blijft de zaakvoerder

 • Ook onze huidige, andere medewerkers blijven aan boord

 • Er is geen day-to-day management participatie van InvestLink

 • Dankzij deze participatie kunnen wij verder investeren in onze productontwikkeling en onze dienstverlening. 

 • Ons enige doel is om AXS Guard nog beter te maken en in dat opzicht zal dit uiteraard louter in uw voordeel zijn

 • Ja, we hebben op dit moment al 4 nieuwe medewerkers aangetrokken voor sales, support en R&D. Daarnaast hebben we nog vacatures openstaan op onze website.

 • Ja, deze ondersteuning laat ons toe om verder te investeren in AXS Guard productontwikkeling, in marketing & internationalisering.

 • Ja, we zullen ook nieuwe, bijkomende producten en diensten ontwikkelen in Mechelen

 • Ja, door synergieën met andere bedrijven in het portfolio van InvestLink krijgen we toegang tot nieuwe markten en kanalen

 • Door de gewijzigde vennootschapswetgeving en naar aanleiding van deze participatie zullen we Able nv statutair omvormen tot Able bv. Ons btw, registratienummer en bankgegevens blijven verder hetzelfde. 

 • InvestLink is een onafhankelijke investeringsvennootschap opgericht door de voormalige oprichters van SecureLink. Door gerichte investeringen willen zij hun ervaring in ondernemerschap ten dienste stellen van andere bedrijven. Ze hebben relevante ervaring in het opstarten, laten doorgroeien, financieren en internationaal uitbouwen van een bedrijf. Het is hun filosofie om via een een persoonlijke en betrokken aanpak een participatief partnership na te streven.

AXS Guard groeit !
Able bv, Dan Verbruggen 16 september 2020

Slim Beveiligd, Zonder Zorgen
Nieuwe AXS Guard baseline