De eerste stappen naar Office 365

AXS GUARD versie 8.3.1

Geautomatiseerde firewall beveiliging voor uw Office 365 toepassingen

Om technische redenen raadt Microsoft het gebruik van proxy servers af voor toegang tot hun cloud services en toepassingen. Teneinde een ​​veilige netwerkomgeving te garanderen, is een passende firewall configuratie echter cruciaal.
De weg terugvinden in een grote verzameling firewallregels is echter geen gemakkelijke taak voor systeembeheerders. Bovendien kan dit veel onderhoud vergen en de beschikbaarheid, toegang en beveiliging van online diensten beïnvloeden. Onderhoudskosten kunnen hierdoor ook oplopen, terwijl uw IT personeel beter en efficiënter kan worden ingezet.

Met het oog op onze toekomstige Office 365 integratie, biedt AXS GUARD voor deze problematiek een geautomatiseerde oplossing.

Vanaf versie 8.3.1 zal AXS GUARD automatisch aangepaste firewallregels downloaden en dynamisch updaten voor al uw Office 365 toepassingen en diensten. Dit geautomatiseerde systeem zal nog verder uitgebreid worden in de toekomst..

Test de snelheid van uw Internetverbindingen

De nieuwe AXS GUARD speedtest berekent in enkele seconden de down- en uploadsnelheid van uw internetverbindingen. Deze nieuwe tool biedt een eenvoudige manier om de netwerksnelheden te verifiëren die worden aangekondigd door uw provider.

Bovendien kan u met deze tool bewijzen verzamelen indien u een klacht zou willen indienen bij uw provider wanneer deze de geadverteerde snelheid niet levert.

Deze test zal ook worden gebruikt in de komende AXS GUARD release om automatisch de optimale bandbreedte in te stellen voor al uw Office 365 toepassingen en diensten.

De eerste stappen naar Office 365
Able bv, Ralf Michiels 31 mei 2018

Hoe je medewerkers beschermen buiten het bedrijfsnetwerk?
AXS Guard SecureDNS Agent to the rescue