ADVIES OP MAAT 

ZORGELOOS ONDERNEMEN MET EEN BETROUWBARE INTERNET SECURITY PARTNER


Ben je op zoek naar een betrouwbare internet security partner die strategisch met je meedenkt en gericht advies geeft? Dan ben je bij AXS Guard aan het juiste adres! Zelfs bij nieuwe beveiligingsvraagstukken in een heel vroeg stadium, denken wij graag met je mee. 

Onze specialisten bepalen samen met jou wat je security noden zijn en stippelen een beveiligingsoplossing uit op basis van de AXS Guard technologie. We bepalen de hardware en software en implementeren de oplossing op maat in je bedrijf of organisatie. Daarbij denken we out of the box en komen met vernieuwende oplossingen.

AXS Guard bouwt sinds 1996 onafhankelijke internet security oplossingen voor kleine en grote (industriële) bedrijven en de publieke sector. Onze consultants beschikken over een grondige technische kennis en een uitgebreide praktische ervaring. Die zetten we graag in om jouw cyber security uitdagingen op te lossen. Dan ben je bij AXS Guard aan het juiste adres.

Odoo • Text and Image


Odoo + image and text

 HEALTH CHECK  


Met een Health Check analyseren we samen je huidige (AXS Guard) set-up/installatie, geven aanbevelingen en passen deze, waar nodig, onmiddellijk toe.

Fris je security kennis op en leg opnieuw de basis voor een optimale beveiligingsomgeving.