Webinar - Managed Cybersecurity: Observe & Protect (Klanten)

The simple power of an extra security layer...

Registrations are closed

Herbekijk Webinar Managed Cybersecurity


 
 Geen kaas gegeten van Cyberbeveiling?


Elke organisatie vertrouwt op het internet, bepaalde software pakketten en allerhande online tools die nodig zijn voor je dagelijkse bedrijfsvoering. Daar heb je uiteraard een IT infrastructuur voor nodig. Daar komt véél bij kijken en vereist vaak specifieke kennis. Dat is expertise die je niet noodzakelijk in huis hebt.

Feit is dat elk individu of elke onderneming een interessant target is voor hackers!

Het goede nieuws: ook met beperkte kennis, tijd en/of personeel kan je je organisatie beveiligen!

Als ondernemer / onderneming heb je véél ballen in de lucht te houden. IT en cyber security zijn er maar enkele voorbeelden van.

Dat is normaal, want het heeft allicht weinig te maken met je eigen bedrijfsactiviteiten en je eigen kennis en specialisatie. Toch besef je dat wanneer je IT infrastructuur plat ligt, je grote problemen hebt! Met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid worden je operationele activiteiten voor korte of lange termijn onderbroken. Dat kan desastreuze gevolgen hebben!

Wil je je er eigenlijk niet mee bezig houden, maar tegelijk ook niet je kop in’t zand stoppen? Dan is de Managed Service formule van AXS Guard helemaal iets voor jullie: een betrouwbare en complete oplossing die werkt, ook zonder cyber security specialisten in huis! 


Laat het beheer van cyber security over aan je IT partner of aan de specialisten van AXS Guard zelf. Een goede beveiliging hoeft niet duur, complex en tijdsintensief te zijn. Ze is er op maat van kleine en grote ondernemingen.


Resultaat: Jij focust op je eigen expertise én je kan op beide oren slapen als het op cyber beveiliging aankomt!

De componenten van AXS Guard Observe & Protect

​Observe & Protect levert de tools voor een permanente beveiliging, die gegarandeerd steeds up-to-date is. Volgende componenten worden toegelicht tijdens de webinar:


 1. De basis is steeds het AXS Guard beveiligingsplatform; de Firewall
 2. DNS Security
 3. EDR / XDR of Endpoint beveiliging
 4. Alle relevante data worden gecentraliseerd in de AXS Guard Cloud; het centrale beheerplatform
 5. De ‘lijm’ die deze componenten op constante basis aligneert, dat zijn de ‘Managed Services’ zelf. 


Wie beheert die Services dan?

De Observe & Protect oplossing betekent een dagdagelijkse 24/7 monitoring en beheer. Wie neemt dat op zich?  Dat is de keuze van de ondernemer of de organisatie zelf:

 • Wil jij dat je IT-partner, reseller, integrator of MSSP volledig verantwoordelijk is voor je infrastructuur en de beveiliging ervan? Dan kan. Je kan hiervoor werken met je bestaande IT-partner of wij koppelen je met plezier aan een betrouwbare partij. 
 • Je hebt geen IT-partner om het beheer te doen? Dat kan ook, dan vertrouw je het eenvoudigweg toe aan de specialisten van AXS Guard zelf.

Wie moet deze webinar bijwonen?


 • Bedrijfsleiders, ondernemers, IT-verantwoordelijken of IT-medewerkers, technisch personeel, digitalisatie verantwoordelijken, change managers, operation managers, …. 

 • Organisaties met heel uiteenlopende bedrijfsactiviteiten die geen of geen of beperkt aantal IT-ers in-house hebben of die met IT consultants / IT-bedrijven samenwerken voor hun IT services.

Topics:


 • De voordelen van een Managed Cyber Security oplossing
 • De componenten van Observe & Protect toegelicht
 • Hoe zet ik intern cybersecurity op de agenda?
 • What’s in it for me? Hoe kan Observe & Protect de groei van mijn eigen bedrijf ondersteunen?
 • Korte demo, inclusief dashboards.

Andere vragen?


Aarzel niet om ons te contacteren »


(*) Note: you must cancel your participation at least 2 working days before the start of the training. In case of late and / or invalid cancellation we reserve the right to charge a fee.


Time & Date
Thursday
January 18, 2024
2:00 PM 3:30 PM Europe/Brussels
LocatiON

Online Event

--Online Event--
--Online Event--
Address details
OrganiZER

Able bv

+32 15 50 44 00
info@axsguard.com