AXS GUARD ONDERHOUDSGARANTIE


Contacteer ons +32 15 50 44 00 »

ONZE ONDERHOUDS-GARANTIE ?


CONTINUÏTEIT GEGARANDEERD DOOR EEN COMPLETE ONDERSTEUNING


AXS Guard biedt jouw bedrijf één platform waarmee je je netwerk, gegevens en applicaties veilig houdt van cybersecurity gevaren. Inbegrepen daarbij is een complete onderhoudsovereenkomst.

Zo ben jij zeker dat je AXS Guard altijd up-to-date is. Wat er ook gebeurt, wij zorgen er voor.


SOFTWARE


We stellen onze software-updates onmiddellijk en automatisch ter beschikking van onze klanten, zowel bij lancering van nieuwe toepassingen als bij verbeteringen van bestaande software. Zo heb je altijd de actueelste functies ter beschikking. Via onze release notes ben je altijd 100% mee.

Release notes info »

HARDWARE


Tijdens de volledige duurtijd van het contract geniet je van een verlengde garantie op de performante hardware van AXS Guard. Mocht er toch een defect zijn, dan garanderen we een vervanging van het toestel in België binnen de acht werkuren. Voor het buitenland regelen we het vervoer via express transport waardoor het toestel next business day ter plekke is.

Wij monitoren doorlopend de installaties waardoor we op regelmatige basis een proactieve swap uitvoeren. Ook als we nieuwe software lanceren die andere vereisten heeft voor de hardware, dan passen we onze hardware aan.

NOG EEN PRANGENDE VRAAG?


Daarvoor kan je terecht bij ons team.


Bel ons, stuur een mail of doe beroep op onze uitgebreide, hyperactuele en gemakkelijk te gebruiken online informatie .

AXS Guard Documentatie

Odoo • Image team meeting