Wachtwoorden zijn niet meer van deze tijd
Bescherm je online accounts met tweestapsverificatie
Odoo + afbeelding en tekst

01-10-2020

Oktober = "Cyber Security Maand"

Vandaag lanceert het Centrum voor Cybersecurity België (CCB) en de Cyber Security Coalition, via #SafeOnWeb een sensibiliseringscampagne met als thema "Wachtwoorden zijn niet meer van deze tijd" en dit in het kader van "Cybersecurity Month October".  

Als partner en ook vooral omdat wij en jullie met AXS Guard de nodige oplossingen aanbieden voor geïntegreerde Sterke Authenticatie (2FA) zetten we graag onze schouders onder deze campagne.

De meeste internetgebruikers realiseren zich dat een kort en eenvoudig #wachtwoord gemakkelijk kan worden gekraakt. Dit weerhoudt veel gebruikers er echter niet van om ze nog steeds te gebruiken. Zelfs sterke wachtwoorden kunnen worden gestolen in geval van datalekken of als gevolg van een virus. Daarnaast kunnen we ze onbedoeld zelf onthullen als we in een slinkse #phishing-val trappen. Daarom raden we iedereen sterk aan om gebruik te maken van two-factor #authentication of # 2fa. Het is een gemakkelijke oplossing om uw online accounts dubbel te beschermen!


Ontdek hier de #SafeonWeb campagne (NL)

Découvrez ici l'action #SafeonWeb (FR)

Discover the #SafeonWeb campaign here (EN)

 


AXS Guard & Sterke Authenticatie

Veilige toegang tot je netwerk & applicaties, volledig geïntegreerd in AXS Guard...

Deel deze post

FBI WAARSCHUWT VOOR HACKS VIA RDP
GEBRUIKT U RDP ?