De veiligste weg naar de Microsoft Cloud
AXS GUARD v8.3.2

AXS GUARD lanceert versie 8.3.2.

Deze update zorgt voor een veilige en stabiele verbinding met Microsoft Office 365-toepassingen, zodat deze zonder zorgen kunnen worden geïntegreerd en gebruikt in elke onderneming. Bovendien verloopt de verbindingsconfiguratie naar de Microsoft Cloud voortaan volledig automatisch

“Bijna een derde van alle bedrijven wereldwijd maken gebruik van Microsoft Office 365,” vertelt Alex Ongena, zaakvoerder van AXS GUARD. “Daarmee is de Microsoft Cloud een van de vaakst gebruikte platformen ter wereld. De transitie van on-premise software naar cloudgebaseerde toepassingen zal alleen maar toenemen, waardoor het noodzakelijk is dat online securitymaatregelen en de vereiste betrouwbaarheid eveneens mee-evolueert.”

Functionaliteit zonder compromis

Met de update naar versie 8.3.2 is de AXS GUARD voortaan in staat om automatisch de optimale configuratie in te stellen voor het gebruik van Office 365-toepassingen. Denk hierbij aan het toewijzen van bandbreedte, het configureren van specifieke firewall-instellingen en het garanderen van een beveiligde verbinding naar deze cloudapplicaties.

“Microsoft raadt iedereen af om proxyservers te gebruiken,” legt Alex uit. “Op die manier verzeker je een goede werking, maar volgens ons hoef je daarom geen opoffering te maken op het gebied van veiligheid. Met behulp van onze nieuwe instellingen wizard helpt de AXS GUARD een onderneming snel en makkelijk op weg om veilig én betrouwbaar te kunnen werken met de Microsoft Cloud op volle kracht, zonder in te boeten aan functionaliteit. Veiligheid is immers even belangrijk als beschikbaarheid.”

Online e-mailbeveiliging

Daarnaast voegt de update eveneens beveiliging toe voor de Office 365-mailbox. Alex Ongena verduidelijkt het probleem: “Het instellen van de mailboxconfiguratie in Office 365 is allesbehalve een transparant proces. De combinatie met de AXS GUARD kan in dat geval helpen om alsnog het volle potentieel van de Microsoft Cloud te koppelen aan een gedegen bescherming tegen hedendaagse cyberdreigingen zoals ‘spear phishing’, malware, spam en andere ongure praktijken.”Deel deze post

Werkbaar & veilig afstandswerken
Technologische implicaties.