Beveiliging zonder poespas
PERSONAL AXS GUARD VPN

OVER AXS GUARD

Met meer dan 20 jaar ervaring blijft axsguard.com de ultieme internetbeveiligingsoplossing voor grote, middelgrote en kleine bedrijven. 

Computers en mobiele toestellen zijn onmisbare hulpmiddelen geworden in het dagelijks leven. Zij het nu voor vrijetijdsactiviteiten of voor professioneel gebruik, zoals thuiswerken.Thuiswerken heeft het huidige werklandschap ingrijpend veranderd en beveiliging speelt hierin uiteraard een cruciale rol.

Dit jaar zal daarom ook worden gekenmerkt door de lancering van onze nieuwe Personal AXS GUARD telewerkapparatuur, speciaal uitgerust voor gebruiksgemak en veiligheid.

Personal AXS GUARD gaat de uitdaging aan

Personal AXS GUARD (PAX) is een hardware-minitoestel gebaseerd op het VPN model. Het werd specifiek ontworpen voor extern en mobiel gebruik, waardoor een beveiligde verbinding met bedrijfsnetwerken kinderspel wordt.

 • Persoonlijk netwerkverkeer wordt strikt gescheiden van zakelijk verkeer door middel van policies. Het uitrollen van de toestellen is uiterst eenvoudig voor zowel systeembeheerders als gebruikers.

 • Elke PAX-unit wordt geconfigureerd en beheerd op de centrale AXS GUARD server. Alle toestellen worden geïdentificeerd door middel van een uniek certificaat.

 • Verkeer dat bestemd is voor het bedrijfsnetwerk wordt automatisch geëncrypteerd, zodat het onleesbaar wordt voor cybercriminelen.

 • Voor systeembeheerders is het uitrollen van PAX-toestellen een eenvoudige taak. Gebruikers dienen het apparaat enkel van stroom te voorzien. De beveiligde verbinding wordt automatisch opgezet na enkele seconden. Technische kennis is niet vereist.

 • De logs worden centraal en veilig opgeslagen en zijn enkel toegankelijk voor bevoegd personeel in overeenstemming met de Europese wetgeving aangaande gegevensbescherming

Voor elk wat wils

Odoo image and text block

PAX "HOME OFFICE"

De PAX Home Office is speciaal ontworpen voor thuisgebruik en biedt het gebruiksgemak van een traditionele router.

Het toestel is geschikt voor draadloze communicatie en is specifiek afgestemd op het simultaan gebruik door 2 personen. Nadat het apparaat is ingeschakeld, wordt de beveiligde verbinding automatisch ingesteld. Toegang tot het bedrijfsnetwerk blijft strikt gescheiden van persoonlijk gebruik.

Het toegangsbeleid wordt centraal bepaald en de configuratie gebeurt via de centrale AXS GUARD server.  

PAX "SMALL OFFICE"

De PAX Small Office is een bekabelde beveiligingsoplossing geschikt voor 10 personen. Het apparaat heeft 4 LAN-poorten en 1 WAN-poort voor toegang tot het internet.

Nadat het apparaat is ingeschakeld, wordt de beveiligde verbinding automatisch ingesteld. Toegang tot het bedrijfsnetwerk blijft strikt gescheiden van persoonlijk gebruik. Het toegangsbeleid wordt centraal bepaald en policies worden beheerd via de centrale AXS GUARD server.  

Odoo text and image block
Odoo image and text block

PAX "ROAD WARRIOR"

Speciaal voor zakenreizigers werd een USB-oplossing ontworpen die zorgt voor ultra-mobiele toegang.

Dit toestel biedt dezelfde beveiligingsmogelijkheiden als de andere oplossingen, maar dan gebundeld in een klein USB-apparaat. Het apparaat functioneert als een draadloos toegangspunt. Geen enkele software-installatie is vereist.

Daarnaast ondersteunt de PAX Road Warrior "tethering". Dit betekent dat de smartphone van de gebruiker kan fungeren als modem voor toegang naar het internet wanneer er geen andere internettoegang beschikbaar is (een 4G-abonnement is echter vereist).  

WAAROM KIEZEN VOOR Personal AXS GUARD?

Telewerken wint alsmaar aan populariteit. Onderzoek heeft uitgewezen dat tegen 2020 meer dan één persoon op twee zal telewerken.

  • Voor bedrijven betekent dit een belangrijke besparing op infrastructuur.

  • Voor werknemers betekent het meestal een betere balans tussen werk en privé.

  • Voor het milieu betekent dit dan weer een aanzienlijke vermindering van de uitstoot van broeikasgassen veroorzaakt door woon-werkverkeer.

Ondanks deze voordelen blijft cybersecurity echter een belangrijk punt voor bedrijven.

VirtuELE PriVe NetwErkENi

Het virtual private network is een techniek waarmee via het internet een beveiligde netwerkverbinding kan worden opgezet. Hierdoor kunnen telewerkers en filialen veilig toegang krijgen tot toepassing, VoIP-services, e-mail en andere diensten van het bedrijfsnetwerk.

Er zijn echter veel software- en hardware-oplossingen beschikbaar op de markt. Het is daarom belangrijk dat u een weloverwogen beslissing neemt bij het kiezen van een oplossing.

CentraAl BEHEER

Gecentraliseerde opslag en beheer biedt veel voordelen. Dankzij het ingebouwd centraal beheer van AXS GUARD kan u de configuratie, beschikbare capaciteit en prestaties van de uitgerolde PAX apparatuur beter in de gaten houden en bijstellen waar nodig. U bespaart hierdoor ook heel wat kosten en vermijdt risico's.

Door gegevens op één locatie te centraliseren, is het bovendien eenvoudiger om gebruikersgegevens op een gepaste manier te beveiligen en te beheren. U krijgt één enkele, uniforme set van gegevens en logs, wat de overgang naar een GDPR-omgeving aanzienlijk vergemakkelijkt.

Deel deze post

De eerste stappen naar Office 365
AXS GUARD versie 8.3.1